| | | |

Надвисват тъмни облаци над Руди Гела: Активът на Промяната в Плевен разследва водача на листата за злоупотреби

Радостин Василев е бил на прицела на структурите на “Промятата” в Плевен с цел изобличаване в злоупотреби, за да не бъде допуснат като водач на коалицията с “Демократична България” в Плевен.

Това разкрива областен координатор на “Изправи се.БГ” за града и бивш депутат от 15 МИР-Плевен в 46-я парламент Юлиян Ненчев.

“След смелите разкрития на Георги Георгиев (бивш депутат от ИТН) е момента да се види дали има работеща Прокуратура на Република България.

Ако Рудиляшка е предлагал пари на действащи депутати, още утре трябва да му се свали имунитета и да се започне разследване. Кирил Петков също трябва да има същата съдба.

Преди известно време с мен се свързаха структурите на ПП Плевен и поискаха от мен да им предоставя информация и данни за злоупотреби на Рудиляшка, с цел да не го допуснат за водач в Плевен.

Наложи се да им охладя страстите, защото всичко, с което разполагам е предоставено на компетентните органи и то не уличава само Рудиляшка, а и самия Кирил Петков. Много е наивно да се смята, че Кирил Петков и Рудиляшка не са скачени съдове”, заяви Ненчев във Фейсбук.

Припомняме, че в структурите на ПП в Плевен има масово недоволството заради спускането на Василев на лидерското място в листата, което преди година бе заето от Иван Христанов.

Той пък напусна редиците на харвардската формация, като неофициално се говори, че основната причина е именно Руди Гела.

“Мога да потвърдя думите на Георги Станчев Георгиев, че мечтата на Рудиляшка не беше спортното министерство, а това на вътрешните работи, защото го е заявявал и пред мен.

Постоянно парадираше с контакти в това министерство, дори по време на избори. Твърдеше дори, че един доста популярен в Плевен заместник министър на същото министерство, в един от служебните кабинети, ще прави всичко, което му каже в деня на изборите.

Рудиляшка е болестно обсебен от идеята, че един ден ще контролира всичко в тази държава. Смята, че може да контролира всеки един човек и това го доведе да ужасни злоупотреби с човешки съдби.

Злоупотреби с доверието на председателя на РИК.

Злоупотреби с доверието на бившия областен управител.

Злоупотреби с доверието на структурите. Злоупотреби с доверието на министъра на вътрешните работи.

Злоупотреби с доверието на парламентарните групи.

И всичко това е заради болната му амбиция да е вечно в центъра на прожекторите и бързо да забогатее.

Нищо повече от едни елементарни провинциални комплекси на едно професионално нереализирано непораснало момченце!”, добави бившият народен представител.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts