| | | |

Лена и Миро с предизборен плакат вместо сватбена снимка

Предизборен плакат вместо сватбена снимка пуснаха Лена и Миро.

Най-личните годеници в България за първи път обявиха общо събитие, но не най-щастливото в живота им, а за агитация в Благоевград.

Мероприятието “Има как с Лена и Миро” в Благоевград, обявено във фейсбук страницата на „Продължаваме промяната” обаче породи куп майтапи.

снимка Фейсбук

Първоначално то бе по харвардски анонсирано като „Брънч с Лена и Миро”, но мрежата полудя. И агитационната сбирка рязко зави към традиционното „Кафе с Лена и Миро”.

Докато едни забавляваха с брънча, други сериозно коментираха от какво е породена щастливата усмивка на Миро на плаката, анонсиращ сбирката.

Ще можете да зададате своите въпроси, както и да впишете каузите, за които се борите в “Книга на каузите” – книга, обиколила цяла България и събрала каузите на десетки организации, обявява най-одумваната политическа двойка у нас.

снимка Фейсбук

И докато Лена и Миро изясняваха какво обича повече електоратът на ПП брънч или кафе, шефът им Кирил Петков блесна в плевенското село Буковлък, където според снимките определено се е радвал на избирателна любов.

Партията съобщи, че той, Николай Денков и партньора в коалицията Владислав Панев са взели участие “Национален обществен диалог „Ромите за почтеност на изборите в България“

Източник: Стандарт

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts