| | | |

НА ЖИВО Борисов разобличи татко Петко и хвърли голяма лична бомба за сестра си

Сутринта гледах дебата и очаквах, както ние подходихме – най-сериозните хора изпратихме, за да може да стане дебат, да стане спор, да може медиите да изведат изводи.

Нашите се представиха добре. Очаквах да прочета анализ, да покажат на хората кой отбор е по-добър, какви са темите…

Тя остана и излекува и отгледа хиляди бебета. Работи с доц. Мангъров, преди бяхме врагове, сега ми е приятел, каза той в задочен отговор на Лена Бориславова, че сестра ѝ, която е млад лекар, е избягала от България заради ниското заплащане.

Пренаселените големи градове могат да бъдат облекчени, когато в малките населени места има същите условия, каквито има в големите населени места, смята Борисов.

Сълзливият Киро говори, че за всяка бългаска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб…След него и Корнелия…И хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле, продължи Борисов.

Промяната в Разград е кръгът Агнешки главички. Какво са сторили там тези хора – разпродавали и разграбвали предприятия на безценица. Прокопиевите хора, припомни Борисов.

„Татко Петко заплашва журналисти да бие и другите не казват нищо, защото медията не е от техния кръг. Ако беше обратното, щеше да има вой до небето“, каза още Борисов

В един и същи ден Корнелия казва: едно патронче не сме изнесли от България, а нейният премиер казва: Ние спасяваме Украйна с износа на оръжие. Но няма журналисти, които да отидат, да извадят фактури, да намерят кой какво е правил.

Затова докладът на Държавния департамент посочи за незаконни действия у нас. А незаконните действия са състав по НК, няколко години затвор. Да видим като дойде Промяната в Съдебната система дали няма това да направят първо, посочи Борисов.

Ние си минахме по реда. Даже ще им покажа пътя, как става. Незаконното действие се наказва, допълни той.

Наел съм фирма по дезинформация. След 2 април на всички ви пращам да се научите да лъжете като тях, цветущо, пошегува се Борисов.

В Добрич колко неща сме направили – от площади, булеварди, воден цикъл… На пътя Варна-Шабла падаха гърнетата на колите.

Няма да позволявам да ни чернят разни такива…. каква е точната дума. Радев е казал шмекери, шарлатани. А ние да кажем, че това са хора, които умеят да манипулират истината, каза за ПП Борисов.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в рамките на предизборната му обиколка. Днес той говори пред голям брой симпатизанти на партията в Добрич.

Пренаселените големи градове могат да бъдат облекчени, когато в малките населени места има същите условия, каквито има в големите населени места, смята Борисов.

Събранието откри водачът на листата в региона Деница Сачева.

“От две години страната ни е парализирана, обещаваха ни магистрали, светло бъдеще, растеж. Но имаме висока инфлация, цени до небето, спрени проекти за пътища, ликвидна криза в земеделието, увеличена мигрантска вълна, върнати последници за газа”, каза от трибуната Деница Сачева.

Това, което те направиха с пенсиите, е да сложат вътре добавките, които ние сложихме, посочи тя.

Скоро разходите трябва да бъдат финансирани или с данъци, или със заеми, напомни бившият социален министър.

Единствено нашият силен лидер може да изведе страната от кризата, категорична е Сачева.

“Утре в Добрич ще дойде и Делян Добрев, за да се срещна с бизнеса в района. Тук са най-добрите, които са готови да работят за по-доброто за всички нас”, обобщи тя и даде думата на Десислава Атанасова – водач на листата в Русе.

Обещаха ни България на благополучието, но получихме България на двойното гражданство, двойните стандарти, двойния морал, отсече тя.

“В последните две години България загуби посоката. България е в задънена криза.

Символ на управлението на Кирил Петков, Асен василев, Бойко Рашков и всички други аматьори, които се упражняваха на наш гръб, на ваш гръб, са думи като емиграция, инфлация, изолация и излагация”, каза Десислава Атанасова.

“Няма как тези, които говореха за нулева толерантност към корупцията да са обвързани в шуробаджанашки схеми и да искат да ни управляват, няма как да плащат стотици хиляди от нашите пари за “услуги от грешен ъгъл”.

Няма как да продължи застоя на България, да продължат арестите, да се харчат по 9 млрд. за дни без да ни казват за какво”, продължи тя.

Две години, в които лобизма и парапетизма бяха емблема на управлението, каза Десислава Атанасова.

Гласувайте за единствения знаещ и можещ отбор – на ГЕРБ – СДС, призова в края на словото си тя.

А на трибуната се качи олимпийската шампионка Стойка Кръстева, която бе дошла на събранието заедно с дъщеричката си.

ГЕРБ е непреодолим фактор в политиката, посочи пък евродепутатът Емил Радев.

Евродепутатът Андрей Новаков пък сравни свършеното от правителството на ГЕРБ и резултатите от управлението на кабинета “Петков”.

Инвестициите секнаха, а планът за възстановяване боксува, посочи той и се разгневи, че 2 г. европейските средства, насочени към България, не се управляват добре.

“Днес земеделските производители, по-точно зърнопроизводители блокираха 4-те гранични пункта с Румъния. Те основателно се тревожат от зелените коридори и вноса на евтино украинско зърно, но да кажем защо стигнахме до тук.

Миналата година по това време настана паника в цял свят по отношение на зърното и нашите умници от ПП забраниха износа.

Той тогава се осъществяваше на повече от 800 лв и понеже не искаха да нарушават правилата на ЕС, започнаха номера с фитосанитарния контрол и накрая износът не бе осъществен.

Сега България има повече 1,5 тона зърно нереализирано, а ще дойде новата реколта. Заради неразумните действия на промянкаджиите стигнахме до това. Те трябва да си отидат, защото не заслужават да управляват България. Не заслужават, защото не могат”, заяви лидерът на СДС Румен Христов.

Май сме единствените, които може да извадим България от кризите, в които е затънала, смята пък Даниел Митов.

И обвини ПП, че до каквото са се докоснали, всичко са съсипали и провалили. “те са нарциси, с които не може да разговаряш без да ти обяснят, че идват да правят нещо добро. Ужким се грижат за всички, а ако не си съгласен те определят за лош. Усвоили са “състрадателен нарцисизъм”.

По-лоши са от фашистите и комунистите. Делят хората на правилни и неправилни, на свестни несвестни. предпочитам да съм несвестен в техните очи”, заяви той.

“Парите за пътната инфраструктура изчезнаха, постигнатото в железопътната структура се забави, средствата за мостове и тунели търсят своите източници, а ние се намираме на кръстопът, в коййто говорим за дефицит, дълг, увеличаване на данъците.

На следващ кабинет ще е изключително трудно”, каза от своя страна Росен Желязков.

“Радостин Василев обяви тотална война на всички организации, не дадоха нито един лев на спортните клубове, воюваха с всички, с целия сектор, оплака се от наследника си в спортното министерство Красен Кралев.

И посочи, че ПП разчитат без да се срещат с хората да победят. Нанесоха огромни щети, отбеляза той.

“Г-н Борисов е доказал, че може да прави работещи екипи от бойци, които да изправят държавата. И пак ще има култура и спорт”, закани се Кралев, уверен, че ГЕРБ ще победи и ще направи правителство.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts