| | |

Нов скандал! Къде е годежният пръстен на палавата Лена?

Нов скандал разтърси мрежата и породи куп въпроси относно връзката на Лена Бориславова и бившият зам.-шеф на 46-ото НС Мирослав Иванов.

За да опровергаят всички слухове за раздялата им двата си организираха общо предизборно събитие в Благоевград “На кафе с Лена и Миро” и вместо сватбена снимка пуснаха предизборен плакат.

Но в мрежата се появи агитационно видео на което легендарният годежен пръстен, който Лена показа в парламента, ту се появява, ту изчезва.

Положението буквално е “Тука има, тука нема!”, писа БЛИЦ.

снимка Кадър

Във видеото са наслагвани различни кадри – на едните Лена държи мишка на лаптоп и е без диаманта си, на други пък хваща телефона си и бижуто вече е там.

Накрая видеото отново завършва с общ кадър, на който украшението отново липсва от пръстта й.

снимка Кадър

Не е ясно защо Бориславова е махнала годежния си пръстен, но определено възниква хипотезата дали някой просто не я е подсетил, че е редно да носи бижуто на клипа, след като вече е започнало заснемането му.

снимка Кадър

Скандалният пръстен, придобил злощастна популярност, Бориславова получава от Мирослав преди 9 години по изключително сантиментален начин, след което се врича да му е половинка и му обещава вечна вярност.

До женитба обаче и до ден днешен не се е стигнало, а бижуто периодично изчезва от ръката й.

снимка Кадър

Няма как да не се запитаме преструва ли се Лена на обвързана жена, параван ли е това или пък просто е разсеяна и за момент е махнала бижуто. Отговорът може да даде само и единствено тя.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts