| | | |

Изтрещяване: Ивайла Бакалова раздава правосъдие с купища правописни грешки, агитира за “Промяната”

Ивайла Бакалова реши да раздава правосъдие за журналисти заради статия от 2019 г.

Миската сподели снимка на новина от преди 4 години и оспори, че дъщеря й днес е на 20 години, а не на 16 г.

Младата майка явно не загря, че преди 4 лета Рая е била точно на 16 лазарника.

Красавицата написа разярена публикация, която е пълна с правописни грешки, но освен личния момент, в текста тя агитира и за кого ще гласува.

Ето текста на Ивайла без редакторска намеса:

“Този пост е за всички псевдо журналисти, които срамят професията!

Търпя ви глупостите от години! Какви ли не измислици се изписаха за мен и ги преглъщам, но заради децата си отказвам, да бъда толерантна към начина ви, да изкарвате пари…

Престанете, защото ще завеждам дела на всеки, който си позволи, да се упражнява в писането, изполвайки децата ми.

Рая е почти на 20 и вместо силикон иска, да учи и да се развива. Гордея се с начина, по който я отгледах и възпитах, а вас откровено ви съжалявам!

Тъжно е, че нямате силата и достойството, да правите нещата по правилен начин, а сте избрали, да си изкарвате парите, лъжейки или заблуждавайки хората.

Тъжно ми е за читателите, защото това е част от цялата политика на България през последните 15 години.

Манипулират ни от години през откровени лъжи в жълтите и послушни медии…И това, което са написали, за Рая или за мен е най-малкият проблем…

Лъжат за всичко…за кюлчета, магистрали, къщи в Барселона. Унищожават всичко по-пътя си, без да им мигне окото…бизнеси, дори и хора.

Втората част е за всички нормални хора… Моля Ви ,не вярвайте на всичко,което четете. И спрете да четете жълти вестници и сайтове.Това само Ви ограбва от времето.

Знам че, на повечето хора не им е до политика и мислят за оцеляваното си… Но аз искрено вярвам, че за да имаме една по различна България, трябва всички, да се обединим и да го поискаме силно…

И не на последно место искам, да се обърна към хората ,за които ще гласувам на 2 април… @prodalzhavamepromyanata @icohazarta.official @dabulgaria.bg @yavorbozhankov

Знам каква трудна битка водите, но не сте сами !

Въпреки цялата пропаганда на купени, жълти медии ще се преборите, защото каузата ви е БЪЛГАРИЯ!????????

Разумните хора знаят, че 12 години не се променят за 2 месеца и искрено се надявам , да Ви дадат време!

И когато това се случи Не ги разочаровайте и направете БЪЛГАРИЯ спокойно , честно и красиво място за живеене.

Защото, докато Бай Ганьо създава нормите на живот, само ще възкликваме ,,Европейци сме ний , ама все не сме дотам” из,, Бай-Ганьо журналист”

За радост имаме и прекрасни журналисти, които ми дават надежда, че ,,Байганьовщината” ще изчезне някой ден или поне ще се превърне в малцинство!

“Покрай личната драма, не вмъквайте подсъзнателно на хората за кого да гласуват, а колкото до това как изглеждат момичетата на новото поколение, всички са направени по калъп, видиш 100 различни момичета, не можеш да ги разпознаеш, защото всички са еднакви, устни, опънати скули, силикон. А едва са на по 20, а на 30-40 на какво ще приличат?” – скастри я последовател на миската.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts