| | | | |

Свирепа свада: Ген. Атанасов клепа ГЕРБ за купуване на гласове, но го цапардосаха със скандална СНИМКА

В свой пост в социалните мрежи тази сутрин Атанас Атанасов от коалицията ПП-ДБ обвинява ГЕРБ в Пловдив в купуване на гласове, пише Пловдив24.

Ето какво твърди Атанасов:

Тази сутрин пред БНТ заявих, че съществува публично достъпна информация за купуване със средства в особено големи размери на гласове в полза на ГЕРБ в Пловдив.

В тази връзка преди малко бях информиран от Директора на ОД на МВР Пловдив, че по случая е образувано досъдебно производство по чл. 167, ал. 2 от НК за купуване на гласове.

Призовавам всеки, който разполага с подобна информация, да сигнализира органите на МВР. В момента търговията с гласове генерира огромни печалби за организираната престъпност.

Реакцията от ГЕРБ не закъсня и един от водачите на листата в Пловдив Десислава Трифонова излезе със скандални твърдения и изключително любопитна снимка към тях:

“Колко точно може да си нагъл и безочлив от страх, че въпреки яловото си обединение, пак можеш да загубиш изборите в Пловдив?!!!!!

И да не излезе, че за пореден път сте излъгали сутринта в БНТ, за да прикриете дейността на Вашите съпартийци в “Столипиново”?!

И да не вземе да се окаже, че МВР в Пловдив заради Вашите лъжи се самосезира и не е имало информация за подобни действия от страна на ГЕРБ-СДС?!

И да не вземе да се окаже, че “публично достъпната информация” за уж “купуването” на гласове е поредната поръчкова статия срещу ГЕРБ-СДС, която удобно Вашата коалицийка пуска?!

Тази кампания изтърпяхме много черен пиар и подмолни игрички от умрелите от страх псевдополитици от ПП-ДБ, но последната гнусотия, идваща от човека, известен с факта, че съществува, за да мрази г-н Борисов, преля чашата на търпението ни.

Уважаеми г-н Атанасов,

Не ние от ГЕРБ-СДС ядем на масите в “Столипиново”, за да натискаме хората там да гласуват за нас.

Не ние от ГЕРБ-СДС пием уиски на масите по пазарите в “Столипиново” пак, за да натискаме хората в “Столипиново” да гласуват за нас.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts