| | | | |

ЖУРНАЛИСТКА: ГЕРБ трябва да направи кабинет и да разпадне абсурдната коалиция на “100-те формации”, които не се понасят помежду си

Славито Василев много умърлушен от резултата на ГЕРБ тази сутрин. Точно се зарадва вчера, че Радев пак печели. И днес обяснява, че нищо устойчиво не може да стане.

Истината е, че ГЕРБ не трябва да предлагат компромисен кабинет с основна и нереалистична цел да чакат подкрепа от девиантите.

Девиантите не са свободни, те са инструментализирани и зависими от личните врагове на Борисов. Войната не е идеологическа или партийна. Войната е лична и е на живот и смърт.

Затова и не може да се направи коалиция между първите две партии. Защото девиантите са управлявани и задвижвани от някой, включително и собствената им алчност за власт и пари.

ГЕРБ трябва да си осигурят стабилна коалиционна подкрепа за БЕЗКОМПРОМИСЕН, ИНТЕЛИГЕНТЕН кабинет, дори и краткосрочен, който да извади всички некадърности на ПП.

И да разпадне абсурдната коалиция на “100-те формации”, които не се понасят помежду си.

ГЕРБ трябва да направят кабинет, който да извади и това, което Радев свърши през последните две години. Да извадят ядките, паветата и корупцията на ковчежника Копринков.

Това трябва да направи ГЕРБ.

Всичко друго ще бъде загуба и ще доведе до непредвидими последствия.

Затова хората в този кабинет трябва да са сериозни експерти, които могат да ЗАПОЧНАТ стабилизиране на държавата, а не леглови партньори и безкрайни боклуци, обитаващи агентурни състояния при който ги задърпа.

от фейсбук профила на Калина Андролова

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts