| | | |

Румен Петков подбра Корнелия: Нинова лъже! Има тежка форма на цинизъм!

Румен Петков се разгневи на Корнелия Нинова и нарече „груби лъжи“ твърденията на соцлидертката, че предизборната кампания на „Левицата!“ е подплатена с участието на държавния глава, държавната администрация, а целта на коалицията е да съсипе БСП.

В коментар в телевизия „Евроком“ Петков нарече „тежка форма на цинизъм“ поканата на Нинова към изгонените от нея и от предишните председатели от Столетницата да се върнат и да възобновят членството си в нейната партия.

Петков отбеляза също тежкия срив на БСП, която от водещи парламентарни позиции, днес се намира практически почти на ръба на възможността да сформира парламентарна група.

„Така българските социалисти всъщност днес нямат свое представителство в Народното събрание”, каза още той.

Планът за убийството на БСП този път се провали. Това коментира лидерът на формацията Корнелия Нинова вчера, която отчете, че преди изборите е вървяла „добре организирана и манипулативна кампания срещу БСП” и се е внушавало, че БСП е приключила като партия.

„Не за първи път се случва да ни се създава партия двойник в последните две години. Този път тази гъба двойник беше „Левицата”.

Планирано, организирано, подплатено с много финанси, с подкрепата на служебния кабинет. На много места областни управители, назначени от президента, работеха за „Левицата”, уточни Нинова.

Зад кампанията срещу БСП Нинова обвини и конкретни лица – назначените от президента областни управители на Сливен и Габрово, като поясни, че има доказателства за това.

Тя добави: „Държавни служители в държавната администрация, които манипулират и притискат хора от БСП да гласуват за „Левицата”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts