| | | |

Свършиха ли се жените?! Скандален травестит е новото лице на Nike и Maybelline, народът побесня ВИДЕО

Партньорството на Nike с Дилън Мълвани – изключително популярен трансджендър инфлуенсър в TikTok, предизвика голям скандал.

26-годишният активист се “превърна в жена” в началото на март 2021 г. и документира преживяванията си в социалните медии.

От тогава насам печели стотици хиляди долари от дейността си като инфлуенсър. Проби си път чак до Белия дом – миналата година лично вицепрезидентът Камала Харис му прати поздравителна картичка за “365-ия ден от автентичния живот”, а през октомври се срещна и с Джо Байдън.

Обърканият индивид се идентифицира като жена, но много често предпочита да се показва в детски дрешки.

“Всеки път, когато показва козметика, кредитни карти или модна марка, Дилън печели по 75 хиляди долара”, пише “Дейли Мейл”.

В сряда Мълвани публикува в Instagram платено партньорство с гиганта Nike, което предизвика много негативни коментари.

Рекламната кампания бе определена като “неуважителна към жените” от множество популярни личности и спортистки.

Веднага след като компанията обяви, че травеститът ще рекламира дамски клинове и спортни сутиени, акциите ѝ тръгнаха стремглаво надолу.

клип ТикТок

Коментарите от страна на интернет потребители не закъсняха:

“Нека поговорим за Nike… марка, която се отнася по-добре към мъжете като Дилън Мълвани, които се преструват на жени”.

“През 2018 г. Олимпийската медалистка и посланик на марката Nike Алисън Феликс забременя. След това Nike ѝ предложиха 70% по-малко заплащане от първоначалното…”

Друг добави: “Виждате ли? Nike знаят, че забременяването не е проблем, който някога ще имат с него”.

Също така, трансджендърът е лице на козметичния гигант “Maybelline” и Bud Light – една от марките на щатския пивовар, който е част от най-голямата в света пивоварна “Анхойзер-Буш”.

Американският еквивалент на Емили Тротинетката обяви партньорството си с марката бира в събота в поредица от клипове в социалните мрежи. Оказва се, че в негова чест е пусната и специална серия от кенове, която е с неговия лик.

снимка Интернет


Популярният в САЩ кънтри музикант Травис Трит яростно охули пивоварната и се закани да премахне всички нейни продукти от предстоящото си турне. Решението му идва само дни след като неговият колега Кид Рок демонстративно простреля няколко кена бира в знак на протест.

снимка Архив
снимка Интернет

Разочарованите почитатели на прочутата марка пиво започнаха демонстративно да изливат бирата в мивките и тоалетните, докато други направо изхвърляха кеновете от хладилниците си и да споделят снимките в мрежата.

снимка Кадър
снимка Кадър

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Интернет

Similar Posts