| | | |

Блъфира ли Емили Тротинетката с опитите си за самоубийство

Не ми е споделяла такова нещо, чух го в съдебната зала, казва адвокатката й

“Направих 2 опита за самоубийство в ареста. Първия път опитах да се обеся с чаршаф, но той се отвърза и паднах. След това пробвах да си прережа вените, докато бяхме в дворчето на разходка, но охраната ме спря”

Това заяви вчера пред Окръжния съд в Пловдив Даниел Йорданов, познат като Емили Тротинетката, в опит да омилостиви магистратите и да променят мярката за неотклонение в по-лека.

Според запознати с условията в ареста обаче в помещенията там няма къде да се завърже чаршаф и човек да направи опит да увисне на него.

А за опит за прерязване на вените е нужен нож или нещо остро – все предмети, с които задържаните не разполагат.

Емили Тротинетката не е споделила и на адвокатката си за опит да сложи край на живота си.

“Не ми е казвано такова нещо, чух го като всички в съдебната зала”, заяви за “24 часа” Анелия Райчева.

Междувременно след задържането на Даниел Йорданов-Емили, Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца за видеото със завързано като куче момче в прокуратурата продължават да получават сигнали и за други клипове с тяхно участие.

“Не е ли явно неуважение към обществото и клип, в който Чеченеца вози Куката на количка в пловдивски хипермаркет”, цитира написаното от гражданин прокурорът по делото Костадин Паскалев.

Пред “24 часа” той допълни, че в прокуратурата за първи път получават благодарствени писма.

“Обикновено държавното обвинение е виновно за всички, но сега ни благодарят за задържането на тези хора”, обясни той. На този етап тримата остават в ареста.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts