| | | | | |

СДВР с мерки за сигурност преди дербито ЦСКА – “Левски” на Националния стадион

Столичната полиция предприема мерки за сигурност преди дербито между “ЦСКА-София” и “Левски”. Срещата започва от 17:30 ч. на Националния стадион “Васил Левски”.

Преди, по време и след провеждането на спортната проява полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на престъпления на територията на града.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. На изградени контролно – пропускателни пунктове в района на стадиона ще се извършва щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Малолетни ще влизат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Феновете на “ЦСКА- София” ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А и Г, а феновете на “Левски” – на сектори Б и В.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми и чадъри/.

С оглед избягване на струпване, зрителите могат да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона – 15:30 часа.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата.

При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

Във връзка със спортното мероприятие в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение на движението в централната градска част, посочват от СДВР.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts