| | | | |

Борис Бонев СКАНДАЛНО: С ПП-ДБ правим общ опозиционен фронт, ще създадем ЧЕРЕН списък на….

“Нещата видимо се забързват в отношенията на Спаси София с ПП-ДБ. Щастливи сме да кажем, че нашите приоритети бяха припознати от партньорите ни. Целта ни е да се създаде общ опозиционен фронт за изборите в София”.

Това заяви общинският съветник в СОС от “Спаси София” Борис Бонев по БНТ.

Той изтъкна, че ще се бори за една красива и нормална градска среда.


“Спаси София има 14 годишен опит. Имаме екип от стотици експерти, които подготвят програмата ни. Това ще си проличи по подготовката на кандидатите за кметове, които ще представим съвсем скоро и със сигурност ще видите разликата”, каза той.

Той отбеляза, че останалите две формации са припознали трите главни приоритета на гражданското сдружение – инвестиции в кварталите, чист и зелен град, с добро управление.

“Сега предстои този общ опозиционен фронт да го превърнем в управление след изборите”, допълни Бонев.

Бонев коментира и кандидата на кмет за София:

“С ПП-ДБ не сме избрали кой ще поведе кампанията. Имаме няколко предложения, но все още ги обсъждаме. Моето име също не се изключва.

Имал съм много покани да ставам депутат, но съм избрал да бъда общински съветник, защото София е моята кауза.

Причината да бавим името на кандидата е желанието ни да сме подготвени с програма, приоритети и кампания.

Имайте предвид че желанието на ГЕРБ да остане на власт след 17 годишно управление е огромно и ще се опитат да се борят всячески срещу опозицията в наше лице”.

“В преговорите, които в момента текат, те не са тайни, с “Продължаваме Промяната” и “Демократична България”, ние настояваме да има фокус върху приоритети, върху най-важните неща, които ще трябва да се случат след спечелването на изборите”, заяви Бонев.

Той подчерта, че е много важно да има кампания, която ще осигури не просто победа за кандидат на кмет, но и мнозинство в СОС.

“Защото всички онези реформи, за които ние като партия се борим, могат да се случат само и единствено с мнозинство в СОС”, отбеляза Бонев.


По думите му практиката ремонт на ромоните в Столицата ще бъде прекратена. Това ще стане чрез промяна на поръчките, които се възлагат.

Лидерът на “Спаси София” обеща кампания, каквато софиянци не са виждали.

Той не скри, че за един мандат не могат да се решат всички проблеми на града, но може да се започне с най-важните.

“Искам, когато излезете от своя дом, независимо дали живеете в центъра или Люлин 6, да видите една ремонтирана, поправена, чиста градска среда”, поясни Бонев.

Едно от първите неща, за които при победа кметът ще настоява приетите преди осем месеца стандарти за тротоарите в София да станат задължителни.

Планира се и създаване на черен списък на фирмите, които да нямат достъп до обществените поръчки.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts