| | |

Пълна деградация и липса на морал! Румен Спецов в отворен брак с жена си? Всеки ляга с всекиго

Румен Спецов се оказа от модерните мъже. Бившият директор на НАП има брак, за какъвто много господа мечтаят, а именно разрешение в него да се спи и с други партньори.

снимка Архив

Че бракът на Спецов е отворен, се разбра на Цветница. Вместо да бъде с жена си Плама, която имаше имен ден, Румен се забавляваше с приятели в столично заведение.

Причината да не е с жена си на празника е, че тя живее и работи от години в Дубай. Затова се счита, че бракът им е отворен. Децата им живеят с нея.

Моралът на Спецов започва да изглежда като на този на неговия председател Кирил Петков. Както в добре известно, бившият премиер се заиграва с Лена Бориславов пред очите на жена си Линда, която се прави, че не знае и не разбира нищо.

Ситуацията при Румен Спецов изглежда малко по-различна. При тях и двамата явно са съгласни другият да прави секс с други хора.

Няма по-добър пример за морална деградация от отворения брак. В него се нарушават всякакви ценности, което изглежда недопустимо.

Очевидно връзката помежду им не е особено добра, защото в противен случай Румен щеше да отиде до Дубай на личния й празник, вместо да се налива с приятели.

Източник: Уикенд

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts