| | | | |

Три години след като вдигна юмрука на фонтана, Радев върна Борисов и ГЕРБ във властта триумфално с помощници неговите Харвардски шмекери

Днес Евроатлантическата коалиция ще стане факт с избора на дясната ръка на Бойко Борисов за шеф на Парламента с гласовете на ПП и ДБ. И правителството вече е на хоризонта – 80% с първия мандат и на 20% с втория.

Три години след като вдигна юмрука на фонтана Радев върна Борисов и ГЕРБ във властта почти триумфално с помощници неговите Харвардски шмекери в ролята на патерица. И заради омразата от всички в парламента към самия Радев.

Слави Трифонов, който щеше да изчегърта ГЕРБ в онзи миг на лудост, днес се е свел до обичайната си роля на шута с калъфката и цигулката или четвъртия крак на трикракото столче.

ДПС ще гласуват с въздържал се, защото могат да си го позволят. Те ще са третият крак от Трикраката коалиция на Евроатлантическите ценности, за която ще трябва конституционно мнозинство при избора на ВСС и рязането на Гешевите ръце и опашки.

Самият Прокопиев, който за трети път през подледните 14 години влиза в брак по сметка в Зайчарника в Банкя, находчиво нарече в “Капитал” този политически брак “Коалиция на Погнусата”.

Така, че коалиционен секс ще има. Малко по-свенлив в началото, но все пак секс, докато хептен паднат задръжките.

После ще си стане парапетна оргия с хард порно, както винаги.

А накрая за кеф на столичани Кирчо Петков, Асена Василев и Ристьо Иванов ще обикалят обезчестени жълтите павета, оваляни в катран и перушина.

Извиненията заради Украйна и Радев няма да минат въобще пред напора от предстоящите кадрувания в ключовите държавни, съдебни регулатори и касички КЗК, КФН, ВСС, БНБ и яката лапаница от държавната софра.

Ще има гюрлутия и тропане на вилици и лъжици чак до небесата.

Мисирките ще кудкудякат трепетно-тревожно из нюзкурниците на Бтв и Нова.

Лъжат и мажат соросоидните либерасти, само и само да ги пуснат на софрата.

Хотели как лучше, а получилось как всегда.

от фейсбук профила на Николай Бареков

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts