| | |

Иво Сиромахов с ценни съвети: Да си изпраскаме по един фалшив…

Писателят и водещ на “Шоуто на Слави” Иво Сиромахов даде ценни съвети, как най-добре да изкараме предстоящите първомайско-гергьовденски празници. Поемете малка доза от неговата житейска мъдрост.

Ето какво пише Сиромахов във Фейсбук:

Улисани в забързаното ежедневие, понякога забравяме най-важните неща в живота. Нека да спрем за миг и да си ги припомним.

Следващият понеделник ще е почивен ден. Отбелязваме нещо си там, няма значение.

А следващата събота е Гергьовден, така че ако си вземете фалшив болничен за вторник, сряда, четвъртък и петък, ще ви се съберат има-няма десет почивни дни, пък балъците нека да работят, като им е толкова акълът, хахаха.

Ако го направите, още от събота ще сте пей сърце и може да отидете у майкини, да насадите разсада за доматито, да преядете жестоко и да се изпокарате с роднините за наследствените имоти.

Или пък да отседнете в някой луксури спа енд уелнес хотел, където облечени в бял халат и хавлиени чехлички да пушите пура дебела колкото ръката на първокласник.

Така че не отлагайте това важно решение за последния момент. Обадете се отсега на личния си лекар да си уредите фалшивото медицинско.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts