| | | |

БОМБА! Сашо Морфов не е в болница, ето къде се появи на купон СНИМКА

Уволненият от Народния театър режисьор Александър Морфов е в добро здраве и не е в болница.

В чудесно настроение, той пристигна, заедно със съпругата си Рени Врангова на спектакъла по случай 90 години на големия артист Ицко Финци в НДК във вторник вечерта

снимка Фейсбук

Информация, че скандалният творец има сърдечен проблем и е приет в лечебно заведение тръгна по много медии. Морфов бе цитиран, че не се чувства добре, но се надява да се възстанови.

Режисьорът обаче демонстрира добра форма на партито на Финци, изгледа целия спектакъл и дори присъства на почерпката след представлението, където си поприказва с приятели и колеги от гилдията.

През февруари Александър Морфов беше дисциплинарно уволнен от Народния театър. Решението на директора Васил Василев беше мотивирано с нарушение на трудовата дисциплина, уронване на доброто име на институцията и нелоялност към работодателя.

Радикалната развръзка дойде след скандала, разразил се в края на миналата година в театъра, след назначаването на бившия пиар на ДПС Велислава Кръстева за завеждаща “Връзки с обществеността” на първата сцена у нас.

Морфов написа на вратата на кабинета ѝ “ДПС”, “Изчезвай”, както и “Официален офис на ДПС” на вратата на кабинета на директора. Последва лавина от драматични ситуации.

Кръстева също напусна Народния театър в края на февруари, а скандалът остави трупата на Морфов разделена – част от актьорите подкрепиха с подписка директора Василев, докато други поискаха оставката му.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts