| | | | |

Опасен за политиката и обществото! Психиатричната експертиза на Радостин Василев: Способен да погазва принципи и да оказва натиск, вербална агресия!

„Той е с ясно изразени нарцистични нагласи и нереалистично завишена самооценка, която е базирана основно на постигнатия социален статус.

Себеотносен е и при несъгласие от негова страна се наблюдава ескалация в поведението и комуникацията, изразяваща се в закани и вербална агресия. В случаите, когато е възпрепятстван по пътя към целта, е възможно да се прояви като импулсивен и реактивен.

Способен е да погазва принципи и норми, когато, в процеса на професионално или йерархично израстване, се сблъска с препятствия…

Има добре изградени умения за манипулиране на впечатленията, служи си добре с похвати, свързани с вменяване на вина на отсрещната страна, за да получи онова, което иска….

Наблюдава се комбинативност и пресметливост …

Възможно е, ако усещането му за властова стабилност и значимост бъде застрашено, да приложи натиск, за да предотврати евентуални загуби.“

Познахте ли кой е описан в този психиатричен анализ?!

Да? Не, не е Кирил Петков, макар да прилича, наистина. Топло, топло …

Асен Василев? О, не. За него това описание е твърде бледо и недостатъчно да изрази бурните му реакции и неприемането на очевидните провали.

Той е … Радостин Василев.

Колко отдавна ви обяснявам, че веднъж отхвърлен, той се превръща в ранѐн звяр, способен на неистова агресия, придружена с клевети и обиди. Щом усети, че губи някого или нещо, той губи представа за реалността и заприличва на онези безконтролни биячи, които наричаме мутри.

Експертизата е по досъдебно производство № 299/22 г., по което Радостин Василев е разследван за отправени от него на 13 юни 2022 година заплахи, с които се е опитал да принуди депутатката Христинка Иванова да напусне парламентарната група на „Има такъв народ“ и 47-ото Народно събрание.

Никой не пожела да чуе оплакванията за натиск на служители на Министерството на младежта и спорта; на наематели на спортни имоти; на Мирела Якубовска, управителка на ресторант “101” за екшъна, разигран от Радостин Василев и компаньоните му Венцислав Петков и Александър Тодоров на 29 март 2022 година в култовото столично заведение, когато крещял:

“Аз съм министърът, всичко тук е мое!”

Лековерни хора се вързаха на съчиненията му, че аз съм изпитвала някакви романтични чувства към него, с които засипа Фейсбук, за да отклони вниманието от моите разследвания за

-назначенията на приятелите му от детството Сашо прахосмукачката и Венци Лихваря;

-за подписаните от тях договори за милиони;

-за назначението на съпруга на партийната му благодетелка Виктория Василева на националния стадион;

-за договора за 117 350 лева с кантората на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев;

-за заплатата от 2 000 лева и хонорарите от 14 400 лева на клетия му пиар Кирил Веселински;

-за ненужния договор за 1 800 000 лева за софтуер на НСБ;

-за договорите за близо 2 000 000 лева за реклама в метрото;

-за договора на 24-годишната продавачка на дрехи в мол от програмата за младежки дейности;

-за назначението в рекламата на спортния тотализатор на 24-годишната служителка в мебелната фирма на баща й, Мирела Желязкова, с която фотографите на ПИК го изловиха да си избира евтини ризи преди началото на 49-я парламент …

Цял Плевен се възмути от агресията му на 8 март т.г. срещу Христо Аврамчев, когото засипа с мръснишки обиди и даже се похвали, че чете полицейското му досие, което е престъпление.

Ей, на – ето я цялата истина за Руди Гела, лъснала чрез съдебно-психиатричната експертиза по досъдебното производство, станало причина главният прокурор Иван Гешев да иска сваляне на депутатския му имунитет и привличането му за обвиняем по наказателно производств, по чл.143 от НК – за “принуда”.

“Нарцистичен”. “Нереалистично завишена самооценка”. “Закани и вербална агресия”. “Способен да погазва принципи и норми”.

Нима това нещо не е опасно за политиката, не е рисковано да се допуска до властта?!

Ами да. Разбира се, че е грозящо обществото и вредително.

Ех, Слави, Слави, да ги беше подлагал на психо-тест, а то – само с нѐкакъв повърхностен кастинг ги хвърли в политиката. Добре, поне, че за Руди Гела се извини публично, де.

Ех, Кириле, Кириле, докога ще се оставяш тоя да те шантажира, да те държи в подчинение и да дискредитира една коалиция?

P.S. 13.06.2022; пресконференция на отцепниците от ИТН; Радостин Василев: “Аз съм безпрекословно луд!”

От фейсбук профила наСоня Колтуклиева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts