| | | | |

Коалиция “Палачи и жертви” не може да има. Това е само представление. Когато завесата падне….

Политиката е мръсен занаят. И унизителен. Партийната дисциплина превръща прилични хора в послушковци; в безропотни изпълнители на лидерските команди.

Храбрият български народ е казал: не плюй в кладенеца, от който си пил вода. Аз ще перифразирам: не пий вода от кладенеца, в който си плюл.

Не знам в ГЕРБ-СДС каква противоотрова им раздават преди да изпратят депутатите си да преговарят с депутатите от ПП-ДБ. Силна ще трябва да е.

Досещам се каква е стратегията на Бойко Борисов – тотално принизяване на “Промяната” до пале, прибягващо покрай Генерала. Борисов, не Атанасов.

Коалиция “Палачи и жертви” не може да има. Това е само представление. Когато завесата падне – Банкя ще е смачкала като като използвана салфетка “Чаталджа”.

На снимката Красен Кралев разговаря за “секторни политики”(WTF) с Радостин Василев.

Не може Руди Гела да бъде по-смазан и изтормозен.

Той посвети 7-те си мърляви месеци в Спортната палата да разследва и обвинява предшественика си: подаде 22(!) сигнала срещу него, обяви как ще организира граждански арест, крещеше срещу мафията в спорта … а сега Василев седи приведен пред Кралев.

Радостин Василев се провикна от телевизионния екран: бивш спортен министър ще бъде първият министър в затвора. Пророческо!

Предстои сваляне на депутатския имунитет на Радостин Василев и започване на наказателно производство срещу него по чл.143 от НК, предвиждащ от 2 до 10 години затвор.

… Всичко е ясно, г-н Борисов. И все пак, прекалено е.

Заприличва на фарс. Кирил Петков можело да бъде и премиер – гротеска. Че те неговите не го искат.

Малко по-кротко и по-сериозно, ако обичате.

Началниците от Брюксел и Вашингтон може и да са важни, но българският народ е много по-важен. И неговото търпение е пред взривяване.

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts