| | | | |

В речта си на парада Радев брилянтно описа себе си как се превзема натовска България, с цел да я превърне в троянски кон на Путин в евроатлантическите съюзи

Честит празник на храбрите и смелите!

Дано F16 да бъдат посрещнати от президент демократ, а Радев да е само лош пример от политическата практика

“Има един исторически доказан постулат – Една крепост най-лесно се превзема отвътре. В основата на всяко поражение лежи морален пробив, продажност, чуждопоклонство, обезверяване, обществен разкол. Все неща, от които традиционно страдаме, но за които скъпо плащаме”

Кой го каза ли? – Радев

В речта си на парада Радев брилянтно описа себе си в политиката или как се превзема натовска България, с цел да я превърне в троянски кон на Путин в евроатлантическите съюзи

1/ морален пробив – Превземаш България ,чрез президентската институция, под маската на натовски генерал.

2/ продажност – Веднага започваш да служиш като мека сила на Путин в ЕС и НАТО – преди войната лобираш за падане на санкциите и признаваш, че Крим е руски.

Паралелно спъваш всеки опит за придобиване на НАТО-вски изтребители, чрез служебната си власт и лобизъм.

3/ чуждопоклонничество – По време на войната на Путин в Украйна не даваш /единствен в Европа/ военна помощ на жертвата, не заставаш на страната на Демократичния свят , а обслужваш интереса на руската агресия и идеологията на „Русский мир“.

Довеждаш държавата до състояние на външнополитическа изолация.

4/Два мандата обясняваш на българите, че партиите, парламента и демокрацията са лошо нещо. Вдигаш юмрук и вместо политически консенсус внасяш обществен разкол.

Да, скъпо плащаме властта на Радев!

от фейсбук профила на Цветанка Андреева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts