| | | |

Илияна Йотова вдигна пищно парти в тузарския ресторант на Домусчиев СНИМКИ

Първородният внук на Илияна Йотова е имал първото си бляскаво тържество в своя чест преди броени дни, научи „Ретро“.

Малкият Максим, който проплака в началото на март тази година, е навършил 40 дни, а важната дата е била отбелязана от семейството не къде да е, а в скъпарския ресторант на милионера Кирил Домусчиев в София.

Партито е било посветено на известния ритуал по разчупването на погачата, при който според българската традиция се събират само жени, за да орисат бебето.

Снахата на Илияна Йотова – Кристиана, поканила своите приятелки, сестра си, майка си и свекърва си, за да участват в обичая и да бъдат орисници на Максим.

снимки Архив

След като отправили своите пожелания към бебето, гостите на първото му тържество се почерпили с ВИП обяд.

Снимки от партито показват, че то се е състояло в известния сред столичния елит ресторант „Есте“ в квартал „Изток“, който е собственост на милионера Кирил Домусчиев.

Мястото се слави като едно от най-скъпите, а справка с актуалното меню на ресторанта показва, че салата от 250 грама под 28 лв. няма, а най-скъпите стигат дори до 52. Супите са по 18 лв. за порция, а основните започват от 50 и стигат до над два стотака.

Така 180 г телешко филе със сос от червено вино струва 200 лв. при Домусчиев.

Редовен клиент на въпросния ресторант е Слави Трифонов, който почти ежедневно обядва и вечеря там.

Освен че Йотови са платили солидна сметка, за да се почерпят за здравето на малкия Максим в изключително скъпия ресторант, младата майка Кристиана пръснала и 5 хиляди лева за специална украса.

Снахата на Йотова (вляво) с малкия Максим и сестра си снимка Ретро

Тя подготвила тематични транспаранти, балони, букети с цветя, изящна торта и подаръци към всички гости, решени в бежово, бяло и синьо. Тоалета си също съчетала с нюансите на украсата.

Лелята на Максим позира с него пред пищната украса снимка Ретро
Тортата за партито бе в унисон с декорацията снимка Ретро

Официалната къса рокля с пачка като на балерина и щедро количество тюл, която снахата на вицепрезидентката носила на партито, е дизайнерска, а дължината ѝ показва, че Кристиана бързо е успяла да влезе във форма след раждането.

Пясъчния си елегантен тоалет тя бе съобразила и с аутфита на първородния си син, който очевидно също глези с модни дрешки.

От тържеството отсъствал гордият баща Марин, както и съпругът на Илияна Йотова – д-р Андрей Йотов, тъй като традицията повелява мъжете да не участват в ритуала за разчупване на погачата.

И двамата обаче били на седмото небе от щастие след появата на Максим.

Единственият син на Йотови се ожени на 5 септември 2020 г. на тузарска сватба за дългогодишната си приятелка Кристиана.

Кристиана и Марин като младоженци през 2020 г снимка Архив

Пищното тържество се проведе в един от най-известните хотели у нас – а именно 5-звездния комплекс „РИУ Правец“, собственост на Валентин Златев. Церемонията беше уважена от близо 200 ВИП гости.

Марин и Кристиана бяха сгодени дълго време преди сватбата си и отдавна живеят на семейни начала в свой собствен дом в столицата.

Синът на Йотова е завършил финанси в престижния университет „Уестминстър“ в Англия и от няколко години работи като мениджър в един от големите клонове на Пощенска банка в София. /

Източник: Ретро

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts