| | | | |

Бивш соцдепутат избухна: Отечеството е в опасност! Борат иска да “СМЕНИ” основния закон! Всички трябва да се досещаме какво точно е искал да каже, а именно, че….

Тревожни новини! Отечеството е в опасност!

Кирил Петков: “започваме усилена работа по решаване на реалния проблем – да сменим Конституцията”!

Борат иска да “смени” основния закон!

Всички трябва да се досещаме какво точно е искал да каже, а именно, че възнамерява да внесе промени в Конституцията на Република България.

Винаги когато лицето Кирил Петков се изказва има нужда от превод, защото обикновено нечленоразделната му реч се състои от абсолютно разпокъсани и лишени от логическа връзка словосъчетания, които е чул от някъде, но няма никаква представа за значението им.

В този ред на мисли ще бъде уместно, журналистите и редакторите, които така напоително отразяват лицето Петков да включат и опция “субтитри” към репортажите си!

Благодаря им за разбирането.

Този трябва да бъде държан далече от Конституцията, която безцеремонно наруши когато излъга за гражданството си.

Разбира се, му бе простено, защото не бил осъзнавал в пълна степен последствията от действията си и в този смисъл не би могъл да носи отговорност за тях.

Сега изявява желание и готовност да “сменя” – това не трябва да се допуска!

Аз лично нямам усещането, че Петков и екипа му са наясно с действията си и твърдо се противопоставям на всякакви попълзновения към Конституцията ми.

Аз, за разлика от тези, съм я чел и на този етап не виждам нужда от промени, а остра необходимост да се прилага, спазва и изпълнява – да спре нарушаването и като за начало!

Този, който е погазвал закона, няма морално право да участва в изменянето му!

от фейсбук профила на Страхил Ангелов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts