| | | |

Борисов побесня заради скандалните записи на ПП и „Барселонагейт“ и категорично заяви ще си даде ли имунитета

Две години бях без имунитет. Сега категорично няма да го дам. Трябва да си сляп, за да не видиш какво се случва в момента

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че не притежава имот в Испания.

Коментарът му дойде след като вчера прокуратурата поиска имунитета му заради разследване по казуса “Барселонагейт”.

Бившият премиер беше категоричен, че няма да даде имунитета си, тъй като разчита атаките срещу себе си като опит да се провали съставянето на правителство.

Защо вчера поискаха моя имунитет? Защо вчера, а не преди един месец? Целта е да няма правителство – ясно и точно!“, категоричен бе Борисов.

“Трябва да си сляп да не виждаш какво се случва. Вчера ли министърът разбра за мъртвите души. Защо вчера поискаха моя имунитет? Целта е да няма правителство. Трябва да има правителство с нормално мнозинство. Днес ще се видим пак с ПП и ДБ, защото хаосът е огромен”, коментира Борисов.

“Съдебната реформа си им цена. Ние приехме закона за контрол на главния прокурора и започнаха атаката по партията на промяната.

„Започнаха веднага атаките по ПП, неслучайно изтече записът. А да не говорим, че когато някой си даде имунитета веднага му дадоха охрана“ – допълни лидерът на ГЕРБ, визирайки отцепилият се от ПП Радостин Василев.

Изтече записът… аз не мога да говоря за ДПС. Преди една седмица казаха, че трябва да има мнозинство. Те трябва да бъдат въвлечени, за да има конституционно мнозинство”, каза лидерът на ГЕРБ.

Защо да се явяваме на избори? Какво ще се случи след това? Какво ще се промени?“, попита Борисов и допълни: „Хаосът е държавата е толкова голям“.

Той говори и за „Барселонагейт“: „Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания.

Ивайла Бакалова не съм я виждал от десетилетия и не сме разговаряли с нея за каквото и да било“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts