| | | |

Кадиев нарече договорката за кабинет на двете най-големи политически партии “кръвосмешение”

“Това правителство не може да преведе България през проблемите. То е конюнктурно. Вероятно ще трае от тук до местните избори.

Вероятно нищо няма да свърши, просто разликите са прекалено големи. Няма смисъл от такова правителство. По-добре да отидем на избори и да се реши въпросът кои ще са следващите управляващи”

Това мнение изрази в интервю за предаването “Преди всички” по БНР Георги Кадиев.

Кадиев нарече договорката за кабинет на двете най-големи политически партии “кръвосмешение”:

“Разликите тук са ценностни. Нали едните дойдоха, за да сменят другите заради корупция. Как сега единият ще вдигне ръка, за да гласува за другия и обратното.

Къде се правят големи коалиции, забравяйки всякакви различия, забравяйки какво са говорили, заради това, че около нас гори.

Да, около нас гори, но това по никакъв начин не оправдава действията на двете най-големи партии. Те направиха безсмислено да се гласува”.

По думите му погазването на държавността идва от различни посоки, включително това, което видяхме вчера в парламента.

Кадиев отбеляза, че го отвращава това, което вижда в момента в Народното събрание. Според него НС не прави нищо. И подчерта, че 2 месеца след изборите бюджетът е минал на първо четене само на 2 комисии и то не водещи комисии по въпроса.

“Случващото се е много депресиращо. Общото недоволство ни прави всички еднакви. В политиката все пак не всички са еднакви. Има хора с различен морал и действия.

Общият негативизъм ни залива всички. И за това сме виновни всички политици”, коментира още Георги Кадиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts