| | | |

“Възраждане” истеряса: Хората са гневни! Държавен преврат!

Депутатът от “Възраждане” Деян Николов определи съставянето на правителство с втория мандат като опит за държавен преврат.

По БНТ той коментира, че няма как леко да се подминат записите и нещата, които се говорят в тях.

Вижте, напрежението в хората, то си е там, заради политическото национално предателство. Не може ти да ходиш и да съгласуваш най-важните фигури в държавата с чужди посолства.

Хората с право са разочаровани, няма да има нужда ние да подстрекаваме. Борим се за независимостта на България, защото това е пълзящ преврат.

Припомни, че само преди месец и половина “Продължаваме Промяната” твърдо заявяваха, че при никакви обстоятелства те правителство с ГЕРБ няма да правят.

“ОТ ПП преди време заявиха, че няма да правят правителство с ГЕРБ. Сега на практика те седнаха на една маса да преговарят за конституционна реформа.

И ПП, и другото нещо, на практика съществуват, за да се борят с “мафията”. В момента изведнъж те стават част от тази мафия.

Ние нямаме нужда да наливаме масло в огъня. Хората са бесни, аз ги разбирам. Това е едно от най-скандалните предателства в историята на България”, подчерта народният представител.

Запитан каква е връзката между съставянето на правителство и протестите срещу президента, Николов каза, че това е кризисен PR.

“Американското посолство на всяка цена иска да инсталира правителство в България. Тези хора са толкова некадърни, че не могат да си проведат едно вътрешно събрание.

В момента сме свидетели на един кризисен ПР. Ние от “Възраждане” сме били много пъти на различни мнения.

ПП и ДБ съществуват по една единствена причина – за да се борят с мафията. Христо Иванов затова е политик.

Тези хора дойдоха със заявката, че проблемите в страната се дължат на корупцията. В един момент се оказва, че геополитическата ориентация на страната според тях е по-важна от корупцията”, уточни той.

“Няма нужда да бойкотираме новия кабинет, той се бойкотира сам. На практика ставаме свидетели как една група хора се опитва да направи държавен преврат.

Това е, може би, едно от сериозните предателства в съвременната история на България.

Това в момента е пълзящ преврат, опитват се очевидно да инсталират правителство в България.

Борисов от една страна е заплашен от Магнитски, той беше готов на всякакви отстъпки по време на тези преговори, от другата страна очевидно “Продължаваме Промяната” са готови да понесат огромни електорални щети, едва ли не да жертват политическата си формация, само и само да има правителство и в крайна сметка не е ясно какви са точно целите.

Аз подозирам, че тук става въпрос за външнополитически цели”, каза Деян Николов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts