| | | | |

Слави заговори за Кама Сутра, поза 69, обвини Борисов в лъжа и поиска оставка на правителството

След като парламентът одобри кабинета “Денков – Габриел”, Слави Трифонов с изявление във Фейсбук поиска оставка на новото правителство.

“Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 г.

В него победи любовта към властта на влюбените крадци от една страна и влюбените лъжци от друга. Това е нова ротационна поза 69, с която може да участваме като български политически принос към кама сутра”, заяви Трифонов.

“Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват и назначават незаконно в държавната администрация, да заобикалят изискванията за еврозоната и Шенген, да си направят собствено МВР, за да им е удобно за местните избори, да пазят имунитета на Бойко Борисов и да не нападат ДПС”, добави той.

Той добави, че има политически партии като ГЕРБ и ДПС, които са легитимирали подобен неморален кабинет със своите гласове.

Дори не знам кое е по-отвратително – да си крадец и лъжец или да си такъв, който дава властта на крадци и лъжци, каза още лидерът на ИТН.

Според него всъщност днес “моделът ГЕРБ се е разраснал със своя нов клон в Харвард и малко подрязано клонче, ашладисано на плажа в Росенец”. Новоизбрани министри, подписали се с кръв да нарушават закона в името на властта, добавя Трифонов.

“Това е първото правителство в демократичната история, което всеки би искал да свали още на другия ден”, коментира Трифонов.

Той завърши с призив “Оставка!

Малко по-късно Слави Трифонов обвини в лъжа Бойко Борисов относно твърденията му за договорен състав на Министерския съвет с първия мандат.

По-рано през деня, след като Народното събрание гласува кабинета “Денков-Габриел”, лидерът на ГЕРБ заяви, че, ако Корнелия Нинова “не се е била дръпнала”, е щяло да има правителство. А Гроздан Караджов от ИТН да бъде министър на транспорта.

„Бойко Борисов е патологичен лъжец. Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите.

Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител.

Гледах по телевизията днешната му лъжа – той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов.

Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ.“

Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ.“

Всеки може да каже всичко в българското публично пространство”, написа Трифонов във фейсбук.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts