| | | | |

Мъжът, който плати 650 лв. за “пържоли” на морето, задмина Ценко Чоков – ето какво направи ВИДЕО

Продължават да изплуват нови подробности за Пламен Христов, който стана известен като “онзи с пържолите”.

Той се превърна в сензация със свой клип, на който плаща 650 лева за три пържоли от американски рибай стек в ресторант във Варна.

Почти няма безучастни към казуса – едни се подиграват на въпросния Пламен, други хейтят ресторанта, а КЗП се намеси и размаха пръст на заведението, че подвеждали клиентите си непочтено.

Със сигурност обаче Пламен е човек, който си угажда. Освен супер кичозната къща в бароков стил, пред която той снима луксозна лимузина, се прочу и с друго изпълнение.

снимка Фейсбук


Появи се изпратен интересен клип, в който се вижда как той хвърля пачки със стотачки по фолкпевицата Райна, а тя му пее на ушенце.

Това видео наподобява едно друго – на легендарния кмет на Галиче Ценко Чоков, който се похвали от покупката на нова кола преди години и след обществената реакция незабавно започна щателна проверка, довела до отстраняването му от длъжност и негов арест заради длъжностни престъпления и обвинения за побой.

Настоящият герой със сигурност не му отстъпва и по пародийност, и по начин на живот.

Човекът, който се прочу с един от най-скъпите обеди по морето демонстрира, че обича лукса.

Пламен твърди, че работи в Нидерландия, но не казва какво точно, а мнозина призоваха НАП да направи проверка на доходите му, тъй като очевидно разполага с доста средства и не е ясно дали плаща данъци и с какво всъщност си изкарва прехраната.

Самият той се кълне, че не вършел нищо незаконно.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts