| | | |

ГРОЗНО! Анита за Рачков: За какво да съжалявам – за отпуснатото тяло и мазния му корем ли?!

Анита Димитрова толкова бързо забрави за Димитър Рачков, с когото живя три години, че мнозина започнаха да се питат обичала ли го е изобщо?!

Още повече сега, когато се разбра и какво наистина мисли за него и миналите им отношения.

Както знаем, Анита не само може да бъде щерка на Митето, но е и милион пъти по-добре сложена от него. Тя не спира да се поддържа и тренира тялото си, което дори сега демонстрира в мрежата, докато Рачков вероятно не е и чувал за фитнес зала.

Сещаме се, че няма как човек, който се вълнува толкова от визията си, да не желае интимният му партньор да прави същото.

Е, оказа се, че и за Анито това е важно и то много. Но явно към Рачков са я теглили други “фетиши” като парите, връзките, познанствата, славата…

Сега, когато той я заряза, Димитрова на няколко пъти се отпускала пред познати и подхвърляла, че ще си намери млад и готин мъж, а не “тюфлек” като Митко.

“Не знам защо и как се подлъгах, но сгреших. Че кой не греши?! Питат ме дали съжалявам, че сме се разделили. За какво да съжалявам – за отпуснатото тяло и мазния му корем ли?! Нека си намери жена на неговите години, аз няма да си пилея младостта”, отсичала Анита.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts