| | | | |

Никол Станкулова хвърли страшна бомба с тази новина, вече е…

Никол Станкулова вече официално е Никол Николаева Минева, след като прие фамилията на съпруга си Теодор Минев.

снимка Архив


Предполага се, че сватбата им е била през юни, но така и не става ясно дали е била по-скромна и тайна или просто двамата само са подписали.

Преди това, медии спекулираха за това, че Никол е омъжена заради халката на пръста й, но тя нито потвърди, нито отрече информацията. Смяната на личната й карта обаче потвърждава съмненията на 100%.


Никол Станкулова и Теодор Минев са заедно от около 9 години.

През 2018 година се роди дъщеря им Теа, която носи името на татко си. Второто им дете се роди на 24 октомври, но Никол обяви щастливата новина на следващия ден, пише “Уикенд”.

Тя е от хората, които предпочитат да държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите, тъй като вярва, че щастието обича тишината. За да избегне завист и недоразумения, не афишира връзката си с Теодор.

Младото семейство е узаконило връзката си, след като се появиха и двете им дъщери. Те искали да са законно семейство, каквото вече са от година.

На дългокраката мацка никак не й е лесно да опази мъжа си от хищни златотърсачки. Синоптичката се опасява, че някоя млада силиконка може да завърти главата на банкерския син Теодор и да й го отмъкне под носа, заради това гледа да се поддържа млада и постоянно си тунингова лицето.

Припомняме, че Станкулова имаше дълга връзка с Ангел Ангелов, наследника на боса на голяма компания за замразени пилета.

Баровецът я помоли да се премести при него и да заживеят заедно, но тя отказа.

Така отношенията между двамата охладняха, Ангел прекрати връзката им и дори си взе колата, която й бе подарил.

Красавицата обаче не страда дълго и бързо скочи в обятията на младия Минев, с когото вече са законно семейство.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts