| | | | |

Тони Стораро: Ще съдя Кулагин, Цецо Андреев не ми е правил свир…..

Тони Стораро крие пикантна сексуална тайна, която гримьорът Валентин Кулагин разгласи в социалната мрежа тик-ток.

В кратко видео, разпространено преди седмица, скандалният участник във „ВИП Брадър” сензационно разказва, че колегата му Цецо Андреев, който също се е вихрил в друг сезон на риалити шоуто, е направил френска любов на Стораро-баща.

Случката се разиграла преди 4 години – през лятото на 2019 година, пише “Уикенд”.

Според информацията на Кулагин Андреев задоволил възрастния Стораро не другаде, а на снимачната площадка на видеоклипа си с Константин „Кома”, заснет през 2019 г.

Във видеото участват няколко атрактивни манекенки, които трябвало да бъдат гримирани от Цецо. Той отишъл да си свърши ангажимента, но след напрегнатия снимачен ден успял да прелъсти и Тони Стораро.

Свирката била врътната в тоалетната, разказва цветисто Валентин Кулагин. „Той това Цецо си го разказва навсякъде, аз от него го знам! Едва ли би излъгал”, уточнява цапнатият в устата гримьор.

Цецо Андреев

Валентин Кулагин обяви също Емрах Стораро за музикален инвалид, но се изказа доста ласкаво за брат му Фики.

„Много съжалявам, Емрах изобщо не може да пеее! Фикито пее, истината ви казвам директно. Той пее най-много от всички! А бащата е Василис Карас от „Али експрес”, заключи за музикалните им таланти изрусеният гримьор.

Веднага след като даде оценка на музикалното им ниво, Кулагин без свян и притеснение обясни за палавата случка на свои събеседници в тик-ток двубой:

„Друго да ви кажа… Знаете ли, че Цецо Андреев е направил свирка на Тони Стораро? Да, в тоалетната – на клипа с Коцето! Това Цецо Андреев го разказва навсякъде”, категоричен е емблематичният участник от „ВИП Брадър”.

Валентин Кулагин снимка Архив

Валентин Кулагин вероятно ще застане пред съда заради твърденията си

Тони Стораро остана потресен от историята, която Кулагин разказва пред медиите. Певецът се кълне, че нито дума от това не е вярна и вероятно ще заведе дело за клевета срещу Валентин, ако не му се извини официално.

„Не знам как може да се лъже така! Това момче – Цецо Андреев, гримираше момичетата в клипа, мен също ме гримира, за да не лъщя на камерата. Той ми се обади преди дни, също е много възмутен и се кълне, че не е казвал такива глупости, просто защото това не е истина.

Явно всеки се стреми да се прави на известен с цената на всичко, измисляйки си какви ли не щуротии. Хич не ми е смешно, аз съм мъж на 47 години, уважаван от хората, със съпруга, с деца и внуци…

Посъветвах се с адвокат и сигурно ще го съдя този Кулагин. Щом ще лъже така нагло, за да се прави на интересен, сега ще си плаща”, заяви пред репортер на „Уикенд” Тони Стораро.

И допълни, че свидетели в съда ще му бъдат както Цецо Андреев, така и хора от екипа на видеоклипа.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts