| | |

Антон Хекимян с изповед, ето защо си тръгва от БТВ

Антон Хекимян написа сърцераздирателни думи на изпроводяк от БТВ.

В профила си във Фейсбук той обяви, че се отдава на ново начинание. Слуховете са, че е тайнственият кандидат на ГЕРБ за кмет на София. Дали това е така, ще се разбере до няколко дни. А ето и какво написа Хекимян:

“През вече далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. За 19 години разбрах какво е да си посветен на журналистиката, да обичаш хората, с които те среща съдбата и да се учиш от живота на истинските хора.

Извървях дълъг път и съм благодарен на колегите, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен.

Щастлив съм, че се участвах в това пътешествие. Битки, победи, радости, смях, незабравими герои, понякога сълзи, но никога съжаление. БТВ ме научи на дисциплина!

Да работиш с професионалистите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз винаги съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си.

Научен съм, че трябва да се дава шанс и се радвам, че успях да дам път на много млади хора да творят и на много колеги да намерят още предизвикателства в работата си.

Битката за истината трябва да се води на всички нива – независимо от длъжността, която заемаш или професията, която практикуваш.

А журналистите са онези хора в нашето общество, които следват принципа на истината безусловно.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук

Similar Posts