| | | |

Всеки божи ден излиза по някоя гадост, сътворена от това жалко подобие на правителство. След като се опитаха да ошмулят парите от ЕС, но бяха хванати от “партньорите” си, Денков и веселата му компания…

След като се опитаха да ошмулят парите от ЕС за плавен енергиен преход, но бяха хванати от “партньорите” си, Денков и веселата му компания смутено обясниха, че са се “объркали”!

от фейсбук профила на Страхил Ангелов

снимка: Архив

Тези вече наистина ни мислят за пълни идиоти!

Как така е станало объркване, бе, Денков? Та вие сте наместили почти два милиарда за вашите фирми, а на енергетиката сте казали “майната ѝ” и сега ми обяснявате, че това било “неволна грешка”.

Логично, този дребен и неволен “пропуск” доведе до нова вълна от справедливо недоволство – този път сред миньори и топлоенергетици, чиято съдба е поставена на карта заради изострения апетит на т.нар. “управляващи”.

Това е поредния скандал, който ще ескалира в протести срещу групичката на Галя от посолството.

Най-вероятно проблемът ще се реши и то от същите хора, които го посочиха, но разбира се след като Денков поеме поредната порция бой.

Някой сериозно се е заел да ликвидира американския политически проект в България – ПП ДБ и го прави методично и планомерно.

Всеки божи ден излиза на бял свят по някоя гадост, сътворена от това жалко подобие на правителство.

За няма и сто дни ротационният кабинет не е взел нито едно добро и популярно решение – само най-долни низости и мерзости.

Цялата дейност на Денков и привидно “подкрепящото” го мнозинство се състои в налагане на русофобия по един талибански начин, който определено постига обратен ефект, и, разбира се, неизменната “помощ” за потъващата Украйна.

Естествено, покрай това, че всеки ден се кланят на восъчни фигури и всячески се опитват да демонстрират лоялност към тях без никой да им я иска, постоянно и упорито се опитват да си откраднат нещичко, но НЯКОЙ всеки път ги хваща.

Явно Денков и некадърните му министри не разбират, че украинският проект е пред закриване и продължават да кряскат “слава Украини” с цяло гърло,

вярвайки че това ще се хареса на посолството и Галя ще препоръча да останат в Министерски съвет още мъничко и

ще “разпореди” на Бойко да си затвори очите та да могат да чопнат нещичко, въпреки че е повече от очевидно, че те реално нищо и никого не управляват.

Това правителство е “турнато”, за да послужи за социален отдушник, а Денков е най-обикновена боксова круша и контролиран дразнител.

Дори и визуално всичките тези хора изглеждат грижливо подбрани, така че да предизвикват максимално отвръщение и погнуса.

Всяко тяхно появяване води след себе си вълна от омраза, която на моменти ескалира от призиви за агресия до присмех и подигравки.

Всичко това ме навежда на мисълта, че някой активно работи с цел превръщането на българите в яростни американофоби. Ежедневно и методично!

Ако е така, това означава, че Чичо Сам се приготвя да си ходи и преди да напусне, ще се погрижи да си спази договорката и да остави на следващия една “добра” среда, която да го приеме бързо и лесно за свой.

Това неминуемо води до логичния извод, че най-ефективния агент за влияние на Русия у нас е самата Галя – тя постига най-бърз, видим и неотменим резултат!

Другият вариант е, че чисто и просто толкова си могат, а кирчовщината е проникнала и се е мултиплицирала в центровете за влияние, от където ни се пробутват всичките тези карикатури.

Ако е така, очевидно кураторите въобще не познават нашия народ и много жестоко са се объркали, а всичките им пари и дългогодишни усилия са отишли на вятъра, както и тези за Украйна и нейната несъстояла се велика “победа”, която трябваше да унищожи Русия.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts