| | | | |

Гнусен фейк погреба наша легендарна певица. Ето реакцията и

Отвратителна лъжа, свързана с нашата легендарна певица Стефка Берова, се появи в мрежата.

Жива съм, здрава съм, всичко е наред. Намирате ме в Рим и тъкмо си говорим с внучето. Вие сте може би третият човек, който ми се обажда да пита дали съм добре.

Разбрах, че излязло във Фейсбук, че съм починала. А най-тъжното е, че на тази “новина” са се хванали и колеги от естрадата. Ама как може?”.

Така реагира голямата изпълнителка Стефка Берова, която живее в Рим, и вчера за пореден път не само сайт, но и реални хора в мрежата я изкарват мъртва.

“Не знам на кого това помага с нещо. Чудя се тези хора страх от Бога нямат ли? Обикновено човекът, който пише, че друг е умрял, в живота на него му се случват негативни неща. Нали знаете: “Който копае гроб другиму, сам пада в него”, допълва Стефка.

Изпълнителката на “Двете сини девятки” е категорична, че нито е получавала инфаркт, нито била на ръба, както се написа.

“Не съм зле, вярно е, че за годините си имам болежки като диабет например, но го контролирам.

Но знаете ли кое е дори комичното – когато бях тук за концерт, точно в момента, когато давах автографи и говорих с хората в залата, бяха написали, че съм в спешното и съм получила и инсулт.

Ама как може? Поне да бяха проверили, че концерт имам и всичко е наред!

Тъжна работа, много съм огорчена от тази неприятна кампания срещу мен. Не знам кой я е измислил и защо, но не е редно”, казва Берова, пише България днес.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts