| | | |

Брутално ВИДЕО 18+ показва как маскираните биячи налагат с тръби и юмруци кандидат-кмета Бардуков. Замесен е мастит…

Двама мъже с качулки, които нападнаха и жестоко пребиха вчера кандидата за кмета на село Зидарово Христо Бардуков, са били заснети от камерите за видеонаблюдение, позиционирани на къщата на претендента, издигнат от МК „БСП, Български гласъ и МИР“.

На кадрите, разпространени от Флагман, се вижда, че екшънът се разиграва малко преди 3 часа през нощта, когато Бардуков се прибира след масовия хепънинг с мъжко бръснене, който организира по-рано през деня в центъра на селото.

Непознатите мъже са облечени с черни дрехи и качулки. Започват да го налагат 10 метра преди къщата му в Зидарово. Удрят го с метална тръба и юмруци.

На видеото се вижда обаче, че и той се опитва да се измъкне от нападателите, но се спъва в бордюра на тротоара и пада на земята. Прави опити да отвърне и на юмруците им, след което маскираните изчезват в неизвестна посока.

На кадрите, с които сайтът разполага, се вижда, че маскираните оглеждат местоположението, тъй като няколко часа преди побоя са били щракнати отново пред дома на Бардуков, но без маски на лицата.

Местните обаче коментират, че мелето не било случайно и не било обвързано с предстоящите местни избори, на които Христо Бардуков ще се яви като кандидат-кмет за село Зидарово, издигнат от МК „БСП, Български гласъ и МИР“.

Говори се, че Бардуков дължал не малка сума пари на видна личност.

42-годишният мъж бил предупреждаван многократно, че трябва да изплати задълженията си, но това така и не се случвало. Още повече, Бардуков се отдал на предизборната кампания и изобщо не обръщал внимание на думите на мастития бизнесмен.

Тези действия са поръчкови. Този, на когото дължи пари, е изпратил посредници, които да свършат работата, но доста нескопосано. Тук не става дума за политически страх като опонент”, споделя местен жител, пожелал анонимност.

След екшъна Христо Бардуков бе настанен в интензивното на УМБАЛ-Бургас с множество наранявания и счупено ребро, а малко по-късно преместен в болнична стая в Хирургичното отделение.

Припомняме още, че предизборната кампания в созополското село Зидарово е много интересна, тъй като изправи един срещу друг бивш тъст и бивш зет. Христо Бардуков бе женен до 2014 година за дъщерята на Стойчо Петков, който е кандидат за кмет на ПП ГЕРБ, от която има две деца.

Четиричленното сем. Бардукови живя под един покрив с кмета, докато се появят пукнатини в брака. От години непоносимостта между бившите зет и тъст расте.

„Имам съмнения кой стои зад това. И през 2019 година. Бях един от основните борци за промяната в Созопол и тогава същите тези хора ме подцениха. Видяха си резултата през всичките успешни 4 години.

Заради това решиха да ме спрат в последната решаваща седмица преди вота, защото знаят, че именно в тези дни ще съм най-активен. Раните ми ще зараснат, но емоционалната болка ще остане“, изповяда се Бардуков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts