| | | | |

Нинова кове: В„сглобката” се хванаха за гушите заради милиарди

В “сглобката” се хванаха за гушите заради пари в енергетиката, но цената ще платим всички

“В енергетиката очевидно тече тектонично разместване на лобита и интереси. Там са огромните пари досега. Там са и огромните пари занапред от ПВУ.

Явно в сглобката затова се хванаха за гушите. Преразпределят се потоци от милиарди.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, където, заедно с народните представители Атанас Зафиров, Георги Гьоков и Драгомир Стойнев, подкрепиха кандидата за кмет проф. Иван Върляков и листата с общински съветници с номер 1 в бюлетината.

По нейните думи, в споровете и нападките им в последните дни има всичко друго, но не и грижа за енергийна сигурност, национален интерес и народ: “А цената ще я плащаме всички”, констатира лидерът на БСП.

“Събира се някакъв консилиум на сглобката, за да решава нови ходове.

Преди да решите каквото и да е, идете колективно в секретното деловодство на парламента и прочетете докладите на службите.

Обърнете внимание на последните абзаци. От там ще разберете какво ни чака заради вашите зависимости и лакомия”, каза още Нинова и призова:

“Не си играйте с националната сигурност. Извикайте истински експерти и ги чуйте. Да не каже после Борисов пак, че е бил подведен, както стана с таксата, не за друго.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: БСП

Similar Posts