| | | |

Задава се голям СКАНДАЛ в НЕкоалицията: Кирил Петков и ген. Атанасов контра на ГЕРБ-СДС, не искат….

От ПП-ДБ са против свикването на извънредно заседание в Народното събрание утре за евентуалното преодоляване на ветото на президента за закона за енергетиката. Причината – все още сме в предизборна кампания.

“Прекъсването на работата на Народното събрание за периода на предизборната кампания беше по предложение на Бойко Борисов и ние приехме като много основателен аргумента, че не би трябвало да се използва парламентарната трибуна за предизборна кампания, за спекулации.

От вчера има предложение в петък, последния ден на предизборната кампания да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание и ние сме против това”

Това заяви лидерът на “Демократи за силна България” и съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов.

Според Кирил Петков, съпредседател на ПГ на ПП-ДБ предстоят важни дни, в които всеки български гражданин трябва да вземе правилното решение кой да управлява населеното му място в следващите четири години.

“В последните дни трябва да се вземат правилните решения от българските граждани. Темата енергетика в този момент, така поднесена популистки, е малко прах в очите на хората и ние не трябва да допускаме това”, каза Кирил Петков.

Според Петков текстовете, предложени вчера от ГЕРБ и ДПС, “реално са написани на коляно”.

“Между другото в тези текстове нямаше нищо за тези 73 стотинки”, обясни Петков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts