| | | |

Екшън и кебапчета в ефира на Нова тв: Виктор Николаев реши да се изгаври с Делян Добрев, политикът го смаза за секунди ВИДЕО

Петков блеснал в един ефир и пита къде отишли 27 ст. Законът казва „ние вземаме 70% от разликата“, не 100%. Той явно не е разбрал какво е гласувал.

Всички, които работят против връщането на 73 ст. на хората, включително тези, които няма да влязат в пленарна зала, прецакват хората.

Виктор Николаев реши да вземе госта си на подбив и започна да му се подиграва за въпросните стотинки:

„Е къде ги слагат тия пари, в джоба си или в банкова сметка“, каза водещият и започна да се смее. Това вбеси политика:

„На мен не ми е смешно. Защо се смеете“, запита гневно Добрев. Николаев на свой ред запази самообладание и поде:

„Ама обвинявате хора в корупция без доказателства“, заяви водещият, но заедно с него започна да говори и Добрев, без да му даде шанс да доизкаже тезата си:


„Не мога да разбера какво му е забавното. Тия 10 месеца досега са ощетили всеки водач с 700 лева“, изчисли политикът.

Според него всеки изгубен ден бърка в джоба на българите и на заседанието днес трябва да бъде взето решение.

„При нас цената на горивата бяха 2 лв. По време на управлението на ПП стигна до 4 лв. Е как да са работили на загуба?

При 2 лв. може да са били на загуба, но няма как това да се случи при цена от 4 лв.“, каза Добрев.

Попитан кои са хората на хранилката при „Лукойл“, той отговори, че всички, които саботират закона и не връщат на хората тези 73 стотинки, подкрепят „Лукойл“.

„Казах още по време на преговорите за правителство, че единственото стабилно и полезно правителство за България е ДБ, ГЕРБ и ДПС. Това правителство ще работи за интересите на България .ПП са вредни“, категоричен бе той.

На мен не ми е смешно, че ги няма 1.5 млрд. евро. От началото на годината досега минаха 10 месеца и законът трябваше да работи и да отидат в джобовете на хората“, каза той.

Според него, ако днес няма заседание на парламента и не се разгледа президентското вето върху Закона за енергетиката, най-вероятно няма да можем да си върнем тези пари със задна дата.

Добрев намекна, че може ГЕРБ да свали скоро кабинета. „Може да се случи скоро. Борисов е прекалено търпелив и от добрина им позволява да правят такива неща. Все иска да им дава шансове“, каза той.

По думите му има шанс Мария Габриел да не стане ротационен премиер. Политикът дори призна, че се надява ГЕРБ да спре да кара на мотото „от нас да мине“ и да спре да толерира поведението на ПП.

Мира Иванова попита Добрев дали иска да отговори на Лена Бориславова, която е казала, че стотинките му са като предизборни кебапчета.

снимка: Кадър

“Лена нали уж е завършила „Харвард“. Всички хора я разбраха тази табличка. Тя не успя ли. Не е смешно и не е свързано с кебапчета. Съжалявам я, защото аз вчера написах хумористичен пост срещу Кирил Петков и тя веднага скочи да го пази“, каза Добрев.

„Съжалявам Мария Габриел за атаките срещу нея. Опитват се да я изкарат нея виновна. Те така ни затрупаха с далавери за „Лукойл“ и „Газпром“, че забравихме за Шенген. Тази тема е пълно фиаско.

По времето на ГЕРБ имахме само една държава против влизането на България в Шенген, вече са две, а скоро най-вероятно и ще са три“, каза Добрев, визирайки Унгария.

„Имаме премиер и още 20 министри. Всички обещаваха чудеса. Къде са?

Нали щеше да има завод за електромобили в Ловеч? Къде е? Нали производителите чакаха на границата и чакаха Кирил Петков да поеме волана и да стане премиер? Къде са?“, запита той.

Добрев коментира, че времето е сухо и затова в Ловеч не дава вода. „Търсят нещо от нас преди 8 години, а те 2 години защо не дадоха пари на Ловеч, за да си оправят мрежата и да имат вода тогава?“, запита той.

“Най-добре е правителството да е съставено от ГЕРБ, ДПС и ДБ и това скоро ще се случи”.

Надявам се по-скоро рано, отколкото късно да има кабинет между ГЕРБ, ДПС и ДБ, повтори няколко пъти той.

Според Добрев новият кабинет трябва да е факт преди очакваната дата за ротация през март 2023.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts