| | | | |

Журналистка: Никога не е имало съмнение, че изборите се манипулират в полза на ПП, а по-късно и на ПП/ДБ. Време е Асен и Кирил да напуснат цирка, който ни разиграват толкова дълго време.

Никога не е имало съмнение, че изборите се манипулират в полза на ПП, а по-късно и на ПП/ДБ.

снимка: Архив

Това пише журналистката Калина Андролова на страницата си във фейсбук, по повод скандала с доклада на ДАНС за откраднат код от зам. министъра на електронното управление

Аз лично никога не съм срещала човек, който е гласувал за ПП. Познавам хора гласували за ГЕРБ, за ДБ, за БСП, за Възражане, за ДПС, дори познавам такива, гласували за ИТН и за Левицата. Но не познавам нито един, който да е гласувал за ПП.

Няма такива крадци, схемаджии и налудни хора като тези от ПП.

Време е да приключи бутафорията и профанизма, които се разиграват, докато България все още не е довършена от провинциалния надуваем синдром на Асен, и от Кирил, който всички виждаме, че е бил ученик със СОП (специални образователни потребности).

Още съм абонирана и получавам на мейла си изследванията на белгийски експерти относно машинното гласуване.

Покрай един от материалите, които подготвях за БНР за машинното гласуване изследвах много доклади от различни държави. Нито един не посочваше, че машините са добри. Тъкмо обратното.

Начетох се на всевъзможни данни за пробиви в различните видове машини. В най-добрия случай машини биваха купувани от общините, като опит за контрол.

Но това означава, че общинската власт би могла да се възпроизвежда до безкрай.

А ние през последните няколко години бяхме дали на вълците да организират изборите на овцете! Частници да уреждат държавната власт! Лудница!

Подобно безразсъдно делегиране на власт в най-чувствителния сектор на демокрацията – изборите, е остро проблематично!

Основополагаща функция на държавата е да организира изборите, държавата е притежател и монополист на нормите и контрола върху изборите. Тази функция на държавата е директно свързана с гаранциите по реда и спокойствието на гражданите.

Но България преживя и този “харвардски” упадък, някой да си прави ха-хо-хи-хи с изборите, ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ДЕМОКРАЦИЯТА. Ала-бала!

Отнемане на отговорността на политическата власт в полза на неправителствени изпълнители в сферата на изборите е престъпление!

Време е Асен и Кирил да напуснат цирка, който ни разиграват толкова дълго време.

Ще си тръгнат с достатъчно “подаръци” в джобовете. А ние ще останем с мащабите на разрухата, които двама налудни, всеки със собствената си патология, ни завещаха.

Писна ми Кирил Петков да обикаля американските посолства, разни сенатори, които вадят тефтерите и записват доносите му, ЦРУ-служители и консултанти из всички части на света и да се предлага като течна агентура за свършване на разни дела в България.

Излагацията е абсолютна!

Да му кажем на Кирил, да си знае, че когато страшно много се предлагаш, пораждаш сериозно подозрение за чии точно интереси ВСЪЩНОСТ действаш.

Най-много крещят онези, дето плетат ИЛИ ГИ ОПЛИТАТ баш на няколко стана, щото се стараят през крясъците да затвърдят легендата за себе си.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts