| | | | |

Пада ли правителството? Борисов се закани, че след балотажа… ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува “Продължаваме промяната – Демократична България” за техните обещания и попита какво са правели през последните години, в които бяха на власт:

“Сглобката е толкова паянтова, че не знам как ще се стигне до бюджет. Нашите депутати ще го гласуват, само ако има ясно разписано какви конкретни проекти ще се случват по градовете. Повече не можем да им вярваме на обещанията”

Това заяви Бойко Борисов в Стара Загора

Поздравявам Живко Тодоров за убедителната победа на първи тур в Стара Загора. Поздравявам и кметовете на #Чирпан, #Мъглиж, #Гурково, #БратяДаскалови. Огромно благодаря и на хората, които гласуваха за нас и ни се довериха!

Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова може да спечели в #София, че чак казва как не ни иска подкрепата. Ние не я предлагаме, просто призовах хората да гласуват по съвест.

Приказките за “Синя София” и че комунизмът е лош приключиха.

Ще ми бъде интересно какво решение ще вземе Терзиев, ако е кмет, и общинският им съвет за Паметника на съветската армия.

Всичко ще им се върне, ние ще гледаме как ще се развие и това събитие.

В Казанлък 46% от гласоподавателите са гласували за ГЕРБ. В града всичко е направено, благодарение на кмета Галина Стоянова. Поздравявам я и й пожелавам успех на балотажа в неделя!

С кои очи приказват какво щели да направят? Защо не го направихте за 3 години? Има какво да се сравнява. Забравете за тунел под Шипка и за магистрали – Промяната забранява подобни неща.

Сглобката е толкова паянтова, че не знам как ще се стигне до бюджет. Нашите депутати ще го гласуват, само ако има ясно разписано какви конкретни проекти ще се случват по градовете.

Повече не можем да им вярваме на обещанията.

На практика в момента сглобка не съществува, напротив – те играят с нашите противници срещу нас.

Още в сряда ще си проличи на първото заседание. Това не е по наша вина.

Ако на втори тур направят безпринципни сглобки, това ще разруши голямата сглобка и ще си проличи още следващата седмица.

Те ни поставят ултиматуми, ние ще им отговорим с реалността.

Надявам се ГЕРБ, ПП и ДБ навсякъде да бъдем разумни и да си спомняме, че сме в сглобка, която от сряда трябва да започне да работи.

Аз не виждам как в сряда ще седнем да си говорим. Тяхното отношение към нас е най-враждебно.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts