| | | |

Борисов подсказа какво предстои: Мърсуват с всякакви партии, да си мерят приказките! Ще решаваме за сглобката, тя реално не съществува ВИДЕО

Предложих на Кирил Петков да го издигнат за кандидат за кмет на София и ние нямаше да издигаме наш.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч.

За мене сглобката в момента не съществува. Докато издигат кандидати на Държавна сигурност, ще е така, обяви той.

Като ги слушам какви глупости говорят, не знам дали следващата седмица ще започне работа парламентът, категоричен бе Борисов.

“Обещали сме да направим “Струма”, “Хемус”, пътя Монтана-Видин. Освен това повече няма да допускаме някой да говори лъжи по наш адрес, а ние да си траем”, каза още той.

По думите му, ако се е случило нещо добро в този парламент относно евроатлантическата ориентация, случило се е благодарение на ГЕРБ.

“Навсякъде мърсуват с всякакви партии само и само да са срещу нас. Предложих на Кирил да се кандидатира за кмет на София и ГЕРБ нямаше да издигне кандидат. Поискахме да е кандидат, различен от внука на Държавна сигурност”, разкри Борисов.

“Да си мерят приказките. Ще мине неделя и ще решаваме. За мен сглобката реално не съществува”, категоричен е председателят на ГЕРБ.

“Те си бламират вътрешния министър, а в същото време не искат да коментират защо министър, който не съм чувал и виждал, ходи с охрана. Притискан от депутати.

Да бъдат така добри, когато излязат и клечат пред президентството и подкрепиха президента Радев, това било нормално. А аз само се пошегувах, че изборът в уж синята София ще е между държавна собственост и Държавна сигурност.

И настана хаос, който си го има от 3 години. Ами те в Хасково са заедно с БСП. Заедно с проруруските партии бранят “Лукойл”, а в същото време бензинът е 3,30 лв.”, заяви той.

“Забравят, че би трябвало в сряда да сме в парламента. С това им безпринципно поведение, ще гледаме сеира тепърва.

Вече им знам аверите, кои са им приятелите, събират се по вили, по кръчмета тайно, нека да го правят.

Аз не виждам смисъл да се събирам с тях. Следващата седмица ще направя едно Национално съвещание и там ще решаваме какво ще правим. Да им е честито, да видим как ще управляват София”, обяви председателят на ГЕРБ.

“Имаме бас с Кирил Петков. И двамата не пием, за бутилка уиски. Казах му, че така, както прави, ще отидат на балотаж с Ваня и ще загубят София”, разкри Борисов.

“За мен сглобката в момента не съществува! След неделя ще мислим какво да правим.

Вчера Министерският съвет с премиера Денков гласували за “Страйкър”-ите без да има решение на парламента. С това си гласуване ще ни вкарат в такъв юридически казус, че не е истина.

“Как така ГЕРБ били виновни за това, че техен зам.-министър отива и с личния си телефон снима кода на машините.

Представете си, г-н Атанасов, че аз отида и снимам кода с телефона си, вие ще направите ли избори въпреки това? Защо ние да сме виновни?

Сега ПП-ДБ си има много ортаци в другите партии – когато Корнелия беше министър, изнесохме най-много оръжия за Украйна. Така че – да си мерят приказките”, настоя лидерът на ГЕРБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts