| | | | | |

Корнелия скочи заради Ваня Григорова: Падна в капана! Да си погледне телефона, преди…

“От БСП излязоха с остра позиция относно спекулации за Ваня Григорова.

“Виждаме, че все повече говорители противопоставят Градската организация на БСП-София и кандидата на БСП Ваня Григорова срещу националното ръководство и партията, която не била нужна на втори тур“, казват от левицата.

“Предупреждавам – правите грешка и ще съсипете в последните 48 часа всичко постигнато дотук. Ще навредите на Григорова.

Това внушение разколебава членовете и симпатизантите на БСП. А те са 55% от всички гласували за нея. Без тези гласове, тя нямаше да стигне до балотаж. Те са необходими и сега.

За съжаление и кандидатката ни влиза в този капан. Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си погледне телефона”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Изказването й идва непосредствено след казаното по-рано днес от Григорова, че “не призовавам никого и не са обръщам към партийни лидери. Разговори с партийни лидери нямам. Работа на Корнелия Нинова е с кого иска да говори”.

“Още повече, че всичко изговорено дотук е дълбоко невярно. Градската организация няма право да одобрява и регистрира кандидат. Това се прави от Националния съвет на БСП, където всички гласувахме за Ваня Григорова.

А регистрацията за изборите става с подписа на председателя на партията. Без този подпис не може да е кандидат.

Разбираме какво се цели, но някои хора си изпускат нервите. Овладейте си личните амбиции до понеделник, защото залогът е много по-голям от тях – промяна на 18-годишно лошо, крадливо и порочно управление на модела “ГЕРБ” в София”, допълни Нинова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки: Архив

Similar Posts