| | | | |

Мега наглост: Цветанка Ризова гази правилата с мощния си джип, столичани беснеят

Водещата на предаването “Лице в лице“ Цветанка Ризова предизвика яростта на жители на столичния квартал “Лозенец“, които я попиляха в групата на квартала във Фейсбук.

Според потребители на социалната мрежа журналистката редовно гази правилата на пътя с мощния си джип “Фолксваген Тигуан“.

За последната издънка на водещата сигнализира Теодора Тодорова, която пусна снимка на Ризова като доказателство за нарушението й.

снимка: Фейсбук

“Ето така паркира една публична личност – Цветанка Ризова, защото видиш ли нямало къде да паркира, та запушва два входа – на подземен гараж и на надземни. Бариерата на надземните я бях вдигнала, че излизам. Явно малко им плащат – 1,50 за зелена зона е скъпа работа или им закърняват крайниците от стоене, та 20 метра да минат са много“, пише разярена жената, която има малко внуче.

снимка: Фейсбук

Други потребители в мрежата признават в коментарите под публикацията, че на водещата не й е за първи път да не спазва законите на пътя.

Дори преди няколко години я снимат да кара в насрещното на еднопосочна улица, а тя съвсем спокойно обяснила, че това не било голям проблем.

Младата майка Нина Николова пък сигнализира, че Ризова през май месец щяла да я отнесе с двете й деца, докато пресичали на столичната улица “Милин камък“, защото шофирала, говорейки по телефона в ръката си, пише “Галерия“.

“Изобщо не спря. Толкова бързо караше, че за около три минути беше успяла през “Смирненски“ да обърне и пред 35-то качи мъж в колата си.

Тогава я спрях да я питам защо не намали дори при положение, че отдалече имаше видимост, че пресичам с две малки деца. Каза, че не ни е била видяла.

Не се и учудвам, шофира с телефон в ръката. Дори не се извини простакесата. А колко пъти съм й виждала колата оставена на средата на ул. “Добри Войников“, няма да коментирам“, пише разгневена жената.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки: Фейсбук

Similar Posts