| | | | |

Мрежата избухна: Пълен провал за ПП. След като ще си имаме кмет от ДС какво следва? Премиер от ДС издигнат от демократа Бойкикиев и ченгеджийското синче Киро?

Тези избори бяха изключително важни, защото показаха къде минава най-ярката разделителна линия в нашето общество.

Мрежата завря след балотажа в страната на Местни избори 2023. Според данни от екзит половете, кандидатите в София – Васил Терзиев и Ваня Григорова – са на 2% разлика, като води кандидатът на ПП.

В страната повечето областни градове се падат на ГЕРБ.

Ето какво написаха по повод гласуването потребителите в мрежата:

Дамян Борисов

ПП – Пълен Провал: Борисов ви осигури кмета на София, загубихте Пловдив и други областни градове;

ДБ продават хората си по места като на хайванпазар, за да осигурят единствено и само собствените си позиции (опраскахте и Асеновград, глупаци!!!;

при кого ще идете на следващите избори – при следващата си ситуационна креатура?! )

Rosen Kosturkov – да чуем, моля, така нужния ни Ваш компетентен политически коментар. Или да питаме другаря ни Генов?

Даниел Божилов

След като ще си имаме кмет от ДС какво следва? Премиер от ДС издигнат от демократа Бойкикиев и ченгеджийското синче Киро?

Да ви …. и демокрацията.

Калина Андролова

Очаквано и логично беше Терзиев да спечели София. Това е дългосрочен външен проект. Ванчето беше избрана да плаши ПП-тата, да мобилизира софийската градска среда срещу собствената си абсурдна кандидатура и да осмисли кампанията им с емоционална антипутинска риторика.

Няма по-нещастни от левичарските безпомощни у нас.

Стигнаха до Ванчето, активистка, обладана от класовите борби. Изобщо в отцепеното от БСП ляво се мъдрят все такива, крумчовци, ванчета, пекановци и пр., които биват насочвани лекинко отвън да създават някаква нефелна соросоидна левица, силно подходяща за ПЕС.

Ако БСП бяха извадили солиден кандидат, а не водачка на лумпен-пролетариата, щяха да отвеят Терзиев. Жалък филм гледахме днес.

Петър Волгин

Най-важното разделение

Тези избори бяха изключително важни, защото показаха къде минава най-ярката разделителна линия в нашето общество. От едната страна е политико-икономическият елит, който заметнат с баналната мантия на евроатлантизма, извършва привичните си далавери.

Това са одобрените от Посолството лица, които са се съгласили да продадат България в името на личното си финансово благополучие. Няма значение как ще ги наречете – ПП, ДБ или някакво друго съкращение.

Същността им е еднозначно васална.

Към тях, разбира се, трябва да прибавим и интелектуално-артистичния слугинаж, грантовите анализатори и поети, които не пропускат случая да плювнат срещу България с надеждата да им подхвърлят още някой и друг долар.

Възможно е, подведени от изборните резултати в София и най-вече от логореята на тези персони, да решим, че те са страшно много, дори да решим, че са мнозинството от българските граждани. Обаче не са!

Това че няколко полирани “либерални” мозъци прескачат за един час в три телевизии, далеч не означава, че повечето наши сънародници са такива. Не. Не са.

Истината е, че нормалните българи сме много повече.

Много повече сме тези, които обичаме страната си. Тези, които не почваме да слюноотделяме при вида на някоя артистична персона, внезапно решила да заяви “смелата си гражданска позиция”.

Много повече сме тези, които се подиграваме на официозния евроатлантически догматизъм, а не повтаряме глуповатите му мантри.

Много повече сме тези, които вярваме, че България има силата да показва достойнство и независимост, а не обиден васалитет.

И все повече ще ставаме, защото е логично да побеждава смелостта, а не превитият гръбнак

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts