| | | |

Ваня Григорова с първи коментар след загубата, готви удар срещу Терзиев НА ЖИВО

Данните, ако са истински, показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са ни повярвали и са ни подкрепили. Действителният ръст вероятно е по-голям. Малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката.

Това заяви на брифинг кандидатът за кмет на София Ваня Григорова.

снимка: Кадър

“Срещу нас беше впрегнат целия властови, финансов, управленски, включително технически ресурс, с които разполага сглобката,. Въпреки това водим в 13 от 24 района.

Дадохме надежда на много хора за това, че София може да бъде различна. До последно ще се борим за всеки глас, защото за нас всеки софиянец е важен.

Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние – между 3 и 5 000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави Терзиев, ако и когато съдът реши, че тези резултати са законосъобразни”, каза още Григорова.

Председателят на градския съвет на БСП Иван Таков коментира, че са върнали надеждата на непредставените граждани на София.

“Нямаме право да спрем дотук и да се откажем, ще водим битка за всеки глас, както го правим през цялата компания. Ще използваме всички законови средства, заяви Таков.

Извършваме проверка протокол по протокол, имаме достатъчно основания да оспорим крайния резултат на изборите, допълни Таков.

По думите му Васил Терзиев трябва да благодари на “Възраждане” за крайния резултат. “Очаквам с нетърпения в следващия Общински съвет техните съвместни действия”, заяви Таков.

“Продължаваме да получаваме сигнали за груби намеси в изборния процес. Няма да търсим нерегламентирана помощ

Ще направим това, което демократичният процес ни позволява – ще покажем какви са нашите доказателства, ще покажем свидетелства на хора, за да може избирателите ни да са убедени, че сме направили всичко, за да защитим техния вот”, каза още Григорова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts