| | | |

Ваня Григорова побесня по телевизията: Когато мяташ ла*на, ти си ла*номет

„Имам самокритика към нас, мен персонално“ – това заяви Ваня Григорова по повод отминалите кметски избори в София, на които тя стана втора след Васил Терзиев.

Очевидно не успяхме да се преборим с усилията на ПП и ДП, за да затворят избирателната активност. Първо с истерията, която изиграха в деня на размисъл на първия тур.

„Имаше разлика между 13-14%. Няма как да не твърдим, че имаше пряка намеса в изборите.

Когато на вас като избирател ви кажат, че мачът е вече свирен час преди края на изборния ден, то вие няма да отидете да гласувате, нали.

Изморително бе да правиш кампания сред хората, а не да си правиш 20-секунди видеа в офиса“, допълни Григорова в сутрешния блок на bTV.

„Искахме хората да се чувстват активна част от политиката – това, което другите се опитаха да подтиснат“, каза тя.

По повод вчерашния й пост тя заяви: „Не е сериозно да обяснявам какво означава думата, която използвах. Но визирам това, което се случи последните няколко дни в кампанията. Те публикуваха неверни и лъжливи новини за мен.

Като цената на висулката ми, която струвала 6 600 долара. Висулката ми струва между 50 и 80 лева

Само не намерих публикация, която да се занимава с бельото ми.

Когато хвърляш лайна, то ти си лайномет“.

Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова я нападнаха с неудобни и неуместни въпроси за имота, в който живее, а тя им отвърна:

„Аз имам доход от 2 000 лева на месец, толкова има и съпругът ми. Нормално е банковите институции да ни отпуснат кредит, който ще погасяваме в следващите 30 години и е по-малко от половината от месечната ни издръжка.

Втората на местните избори в София проговори в детайли какви са претенциите ѝ към Bird.bg, но не и към “Дневник”.

За Bird тя визира публикация, посветена на имуществото ѝ. По думите ѝ, тя купила имот под 10 000 лв. на декар – имотът е в квартал “Верила”, промишлена зона, без регулация. Имотът ще се отреже заради направа на улица:

“Bird написа, че имотът ми е до голф игрища – има такива в Равно поле, но моят е във “Верила”, това не е същият район. Взех имота с банков кредит за над 340 000 лева, който с мъжа ми ще изплащаме години наред”.

За “Дневник” каза единствено, че имало публикация по неин адрес, която изопачавала фактите – без да навлиза подробности коя е и какво се изопачава

Изгубихме прекалено много телевизионно време, за да се обясняваме за това“.

Всички знаем, че ние спечелихме изборите. Никой не ни слагаше дори в сметките за балотаж – между първи и втори тур има двойно увеличение на гласоподавателите.

‘Какво като Николай Малинов е награден от Путин? Това не съм аз – сътрудничество има в рамките на подкрепящата ме коалиция. Ако той е работил срещу интересите на България, поканете го да обясни”, отговори тя на въпрос на водещите.

„Разочарована съм от цялата сглобка и по начина, по който двете коалиции се прегърнаха за изборите. За мен е по-важно кой си позволява и кой може да изнасили най-голямата партия в България, така че лидерът й накрая да призове да се гласува за Терзиев.

Ще видим управлението на сглобката как ще се отрази на управлението на софиянци“, каза още Григорова.

„Ако г-н Терзиев бъде кмет на столицата, то това стана с изнасилването на Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов. Така, че ако някой трябва да се обяснява за подкрепа на Путин, то това е г-н Терзиев“, завърши Григорова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts