| | | |

Никнат като гъби: Бившият кмет на Панчарево ще прави партия

Ще създам собствен политически проект, в който да се обедини гражданската енергия.

Това заяви пред БНР Николай Гюров, който като независим кандидат за кмет на район “Панчарево” загуби от кандидата на ГЕРБ. На предишните местни избори преди 4 години Гюров победи кандидата на ГЕРБ с голяма разлика.

“В него ще направя опит да обединя българското село и всички, които изостават на заден план извън фокуса на дневния ред. Ще работим за устойчиво развитие на българското село”, заяви той.

“Вероятно в недостатъчна степен сме съумели да представим на разбираем език онова, което успяхме да направим в последните 4 години. Търсим грешките у себе си”, коментира още той.


“Този мит “Работим и влизаме в кварталите” беше разбит на пух и прах”, отбеляза Гюров за времето, в което е управлявал столичния район, и посочи конкретни случаи, при които не е получил подкрепа от Столичната община.

Гюров си обяснява всичко това с факта, че той не е представител на съответната партия.

“За мен кметуването никога не е било самоцел. Не е имало нито една причина, не е имало момент на двоумене, в който ще кажа, че ще търся такава подкрепа с единствената цел да овладея и задържа позицията, която заемам. Държа да бъда независим”.

И обясни, че срещу тях е бил организиран огромен ресурс. По думите му цялото това нещо се е превърнало в “брутална машина”.


“В последните дни даже прерасна в произвол”, каза той и разказа за полицейски проверки на техни защитници. И даде пример:

“В село Герман полицаите прекъснаха футболна среща. Делегатът е отказал. След това са се ровили в мръсното бельо в съблекалнята, в банята са правили проверка. След което започва обиск на автомобилите.

Това е на застъпници – само за това, че те са излезли в този период с името и лицето си като застъпници на Николай Гюров”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts