| | | | |

Шофиралият пиян Нойзи с първи думи за издънката

Ивайло Нойзи Цветков най-сетне сложи край на мълчанието си, след като бе хванат да шофира пиян.

Припомняме, че любимият на водещата Мария Игнатова бе спипан да кара с 2,12 промила алкохол в кръвта БМВ-то си на столичния Околовръстен път. Автомобилът му е отнет, а срещу него са повдигнати обвинения.

Взета е и шофьорската му книжка. Според обвинението Нойзи го грозят между 1 и 3 години затвор.

Той е пуснат на свобода в момента срещу платена парична гаранция на стойност 15 000 лева.

По тъмна доба в петък Нойзи реши да сложи край на мълчанието си и да коментира случилото се с него, качвайки снимка с текст. Тя е белязана и от хаштагът “виновен”.

Ето какво казва той:

„Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте.“, пише той в профила си.

Отдолу веднага започват да валят коментари от потребители, които обаче остро го нападат и не приемат извинението му:

„Извинявате се единствено защото бяхте хванат да карате пил, а не защото се разкайвате и осъзнавате стореното. Нали осъзнавате колко обезценихте писаното и изговореното от Вас след тази случка? Повечко смирение, по-малко гордост, Цветков!“ “не беше се случвало” е доста лош шанс, не мислите ли?

всички сме хора и правим глупости, но вие сте културният антрополог на България, доктор, философ, писател, когото чета, слушам, следвам.

де да знам… малко ми стана тъпо

не беше се случвало… обаче ме хванаха на първия път? бръсначът на окъм реже до кръв.

„‘Не се беше случвало’ да Ви хванат, или ‘Не се беше случвало’ да сте карал пиян?…“

„късно е либе за китка“

“2.2 промила е мнооожко,а ти си слабичък пък си мислих до вчера ,че си разумен,поне такива заявки даваш от присъствието ти по медиите.Аз не ти прощавам,много станахте и клона се счупи!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts