| | | |

Кюстендилеца попиля Генка Шикерова: Да си гледа селското стадионче в Панагюрище!

Телевизионният журналист Генка Шикерова успя да вбеси феновете на ЦСКА. Тя го стори със своя пост в социалните мрежи, който вече втори ден си дискутира разгорещено. Шикерова си позволи да нарече базата на ЦСКА “селско стадионче”, което отприщи лавина от емоции и коментари.

Тя изрази своето недоволство, че не се обръща нужното внимание на значими спортни събития, а вместо това медиите у нас са отразили контролата на “червените” със Септември (1:0) през уикенда.

Шикерова определи последния двубой на “армейците” от зимната пауза като “някакво контролно мачле на селски стадион”, на което лидерът на Сектор “Г” Иван Велчев – Кюстендилеца, реагира яростно.

Той препоръча на Шикерова да се изказва само за неща, от които разбира.

Ето постовете на двамата в социалните мрежи:

“Мирела Демирева печели злато за България в Истанбул. В Банско (при всичкия хейт, който може да има към това място) се е събрал световният ски елит.

И спортните новини ни занимават с някой Каранга, който е изиграл някакво контролно мачле на селски стадион!!!”, написа Шикерова.

Отговорът на Иван Велчев: “Да наречеш една от най-модерните бази в България селски стадион, говори за непознаване на материята.

Бих препоръчал на Генка Шикерова да се концентрира върху нещата, които разбира. А селски стадион може да нарича стадионите около родното и Панагюрище.

Друг е въпросът, че на въпросното “мачле” имаше поне два пъти повече публика, отколкото на финала за суперкупата на България, който се игра днес!”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts