| | | |

Костадинов хвърли поредната партенка: Подготвя се българска рота от 200 души, която да замине за Украйна

„Ние от „Възраждане“ искаме свободна, независима и благоденстваща България, а не такава страна, която е хваната в мъртвата хватка на олигарсите и мафията.

Така повече не може да продължава, държавата ни се разпада буквално пред очите ни и когато имаме възможност да поправим това нещо – пропагандата започва да ни казва: „Хората са изморени от избори“

Това коментира във Враца лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той уточни, че в момента България е превърната в суровинен продукт на Европейския съюз и това трябва да се промени. По този повод представителите на политическата организация отиват на тези избори да възродят страната.

От „Възраждане“ са подготвили демографска стратегия, която ще помогне за развитието на страната и в частност на Северозапада.

„Пропагандата се опитва да обясни, че най-важното право на човека – да управлява държавата, е негово бреме. Да, то е и бреме, и отговорност, но освен всичко друго е и най-голямото благо на демокрацията.

Когато започнем да убеждаваме хората, че от тях нищо не зависи – какво е следващото нещо, което можем да очакваме? Да им кажем, че не трябва да има избори? Замислете се!“, заяви Костадинов.

По думите му това е и основната цел на партията в тази кампания – да се убедят колкото се може повече хора да излязат да гласуват, дори и да не гласуват за тях.

„Защото колкото е по-висока избирателната активност, толкова е по-нисък процентът на купените, корпоративните и зависимите гласове“, каза той.

Пред членове и симпатизанти Костадинов коментира, че партията има потенциал да стане и първа политическа сила; обяви първите стъпки, които ще предприеме, ако имат мнозинство в парламента; посочи важните задачи, които ще стоят за решаване, сред които мерки за пресичане на демографската криза и др.

„На карта е поставено оцеляването на България. Нямаме особен избор – или възраждаме България или България ще бъде унищожена! Подкрепата за „Възраждане“ се увеличава не с дни, а с часове, и доказателство за това е излязлото преди часове социологическо проучване, че „Възраждане“ е втора политическа сила.

При висока активност можем да станем и първа политическа сила и да имаме българско, а не евроатлантическо правителство.“ каза още Костадин Костадинов.

Костадинов съобщи още, че работят за създаване на българска група в Европейския парламент.

Лидерът на ПП „Възраждане“ съобщи и “че се подготвя българска рота от 200 души, която да замине за Украйна, под предлог да пази българите там“.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка; Архив

Similar Posts