| | | |

ПРЕДОЗИРАНЕ! Асен Василев: „Колата” я карахме ние, а не ГЕРБ

“Знам какви са плановете на Борисов и Пеевски. Планът е Борисов да стане президент, а Пеевски – премиер. Беше ми казано в прав текст. Казах им – пробвайте се, българският народ ще ви изгони с камъни.”

По време на предизборната кампания хората ни питат много истински въпроси – накъде ще върви България и как ще продължим пътя ѝ към Европа.

Това заяви по НОВА съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев.

Според него няма морален проблем в катастрофата с кола на НСО, при която загина един човек. В автомобила се возеше съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„НСО навърта милиони километри годишно. Това не е първият инцидент, за съжаление вероятно няма да е последният. Катастрофите не подбират партийни цветове, такива неща се случват”, коментира Василев.

Той обясни какво ще се случи на извънредното заседание на парламента във вторник, което инициираха от ПП-ДБ.

„Ще вземем решение, което да задължи правителството да увеличи пенсиите с точно толкова, колкото пише в Бюджета – с 11%”, посочи бившият финансов министър.

„Колата” я карахме ние, а не ГЕРБ. Може да се е движела криво, но го правеше към Европа”, подчерта Асен Василев.

По думите му съвместно управление с партията на Бойко Борисов е било ежедневна битка.

„Не сме “изпрали” Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че плановете им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател”, каза съпредседателят на ПП-ДБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts