| | | |

Прикриват ли се следи? Премиерът Димитър Главчев с извънреден ход, след като на мястото на катастрофата с Кирил Петков изникна това СНИМКИ

“Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна проверка във връзка с информацията за асфалтирана част от път в района на Аксаково, където преди дни имаше тежка катастрофа с автомобил на НСО”

Това съобщиха от МС.

Сайтът “Афера” съобщи, че мястото е асфалтирано и публикува снимка.

снимка: Афера

Мястото, където стана катастрофата с колата на НСО с Кирил Петков и загина човек, е прясно асфалтирано преди два-три дни. Това става ясно и от снимки от групата “Виждам те – КАТ Варна”

Вижда се голяма кръпка върху стария асфалт.

Пътят не е с дупки и е интересно и странно какво е наложило толкова скоростно и избирателно подновяване.

“АПИ сложи нов асфалт на мястото, където джипът на Кирил Петков уби човек край Аксаково. Защо?! Как ще се правят нови експертизи и следствени експерименти? Или вече мачът е свирен – убитият е виновен, властта е невинна!”, пише Краси Костов.

Радостин Василев също сподели, че е минал по пътя и видял случващото се.

“Минах два дни след инцидента. Знаете ли какво правеха?! Ами сменяха асфалта, който е бил перфектен. Бях в Добрич и минавах оттам. Защо сменят асфалта? Трябва да се правят експертизи. Има ли спирачен път? Няма ли?! Виждате ли за какви абсурди говорим.”, каза Василев.

“Това е уникално”, отвърна водещият Николай Колев.

“Вместо да се правят експертизи. Край! Спрял ли е тоя, не е ли?”, чуди се Василев.

“Министър-председателят очаква в спешен порядък писмените обяснения на министъра, както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение”, съобщиха още от служебното правителство.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Кирил Петков на мястото на катастрофата. Снимка. Афера

Similar Posts